Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 2021- годината на Сатурн – съдията на Вселената

Хороскоп

2021- годината на Сатурн – съдията на Вселената

2021- годината на Сатурн – съдията на Вселената - Tribune.bg
Снимка:

Има лъч надежда! 2021 година ще е подобрена версия на старата 2020

Сатурн управлява годината. Представите си, че нацупен, кокалест старец седи във висока кула и внимателно следи всичко, което правите и не правите. Той също има възможности за пряко влияние върху вас. Ако направите нещо нередно, ще получите космическо предупреждение от Сатурн под формата на чувство за вина, поражение или наказание. По същия начин ще бъдете възнаградени за добра работа. Освен това Сатурн не седи сам в кулата си. До него е Юпитер. Тази планета е вашият личен приятел. Може да не е толкова мощен като Сатурн, но знае как да го смекчи. Юпитер притежава невероятния талант да разпознава доброто и положителното във всичко и винаги. Погледнато по този начин, вие имате две мощни космически сили, които в крайна сметка ще гарантират, че ще изпитате силна, щастлива, просперираща 2021 година.

2021 г. е година на Сатурн. Сатурн във ведическата астрология се счита за съдията на Вселената. Тази планета за последно управлява през 2014 г. и това ще бъде отново през 2028 г. Астрологичната нова година винаги започва с началото на пролетта. По-специално, когато Слънцето влезе в знака на Овен на 20 март т.г. Дотогава, все още сме в годината на Луната. Но астрономическата нова година започва по-рано, на 1януари, която винаги празнуваме в средата на студената зима. Сатурн се счита още за планета на кармата и има голямо значение в живота ни, защото неговото влияние води до значителни промени в човешкия живот. Но сега възниква въпросът: До каква степен управляващата планета Сатурн ще повлияе на живота ни? Каква ще бъде астрологичната 2021 година?

За разлика от Юпитер, например, Сатурн не е възприет като щастлива планета. Но ефектът му е особено важен, защото ни подкрепя в справянето с не толкова приятните неща в живота ни. Много хора се страхуват от Сатурн, но той може да донесе не само лоши, а и приятни промени в живота ни. Всеки човек, който получи благословията му, всички задачи, които са се объркали, ще започнат да се оправят.

Според астрологичните прогнози за 2021 г. перспективата за предстоящата година е много по-розова и по-нормална от тази, която преживя светът. Сатурн премина в края на предходната година в знак Водолей, където ще остане следващите две години –до март 2023. Козирог е знак, в който нещата се вършат по стария, традиционен начин, а Водолей иска всичко да е ново и различно. Там се намира и Юпитер. Той ще помага за нашето благоденствие. В началото нещата ще изглеждат, че сякаш не се променят или стават доста трудно, но след това всичко ще е за по-добро. Планетите Сатурн и Юпитер ще помогнат за генерирането на иновативни идеи, които могат да влязат в конфликт с традиционните идеи. Юпитер ще ни помогне да развием чувство за баланс, за да се приспособим към новите идеи и ситуации.

Могат да се очакват много творчески иновации във всички индустрии и да се адаптират хората към вършене на работа/бизнес главно онлайн. През изминалата година имаше много протести, такива събития ще възникнат отново. Старата година беше монопополизирана от политиката и всички имаме желание нещата да се променят, да имаме нов тип лидери и евентуално нов стил на лидерство. Промените, свързани с всички тези неща, вероятно ще започнат да стават очевидни в началото на 2021 г., когато Марс се среща с Уран в Телец и са в квадратури на Юпитер и Сатурн във Водолей, което ще даде огромен тласък за промяна във всички сфери на живота, така че напрежението може да ескалира тогава.

Големият и най-важен аспект на 2021 е Сатурн квадрат Уран, който ще се прояви три пъти - за първи път на 17-ти февруари. Той се повтаря на 14 юни и най-накрая на Бъдни вечер - 24 декември. Както се вижда в началото, средата и края на годината, за да пришпорва промените.

Какво да очакваме от това през годината? Ами това е фиксиран квадрат, затова ще бъде трудно да преглътнем промяната, която ще ни изпита напълно, но ако можем да приемем, че новите условия и начини за правене на нещата са начин да се върви напред, тогава може да направим някакъв радикален и значителен напредък.

2021 г. ще бъде година на приспособяване, като новите реалности се представят напълно. Година на по-нататъшните промени, на приемането на нови условия, на разработването на нови решения на старите проблеми.

Не е много подходящо време да се движите напред с нови планове, когато Меркурий е ретрограден: 30 януари до 21 февруари във Водолей; 30 май до 11 юни в Близнаци; 27 септември до 18 октомври във Везни.

Юпитер във Водолей подкрепя напредъка на човечеството в положителен смисъл, в духа на братството. Той е за иновации, за реформи, за изобретения от всякакъв вид, ако те са от полза за нас. Той също така носи свободен и независим дух, внезапни идеи, които много от нас ще получат и ще ни помогнат да намерим задоволителни решения.

Уран управлява Водолей, а това е революционерът, който също влиза в действие, когато неговите идеи, неговите иновации, които той счита за необходими, не са признати. Сатурн е консервативен, който сега е подтикнат от Уран да приеме до голяма степен възгледите му. Сатурн е влязъл в областта на Водолей (знака на Уран), а тези, които имат добри маниери, ще се държат в някаква степен учтиво към господаря на знака.

Уран продължава да е в Телец - една от резиденциите на Венера - и ще продължи да изисква промяна в мисленето, така че постепенно да се намерят по-добри решения за всички нас в бъдеще. Ако се наложи ще ни принуди да го направим. И световните правителствата вече са замесени в този проблем и ще трябва да намерят правилните решения. Този процес ще продължи дълго.

2021 година както казах, е година на приспособяване. Нека да приемем предизвикателствата през новата година с повече ентусиазъм, вяра, надежда и оптимизъм.

Търсете ключа към вътрешната си порта и не забравяйте, че „Царството Божие вътре във вас е“ (Лука 17:21)

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети