Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 2022 година - годината на Юпитер

Хороскоп

2022 година - годината на Юпитер

2022 година - годината на Юпитер - Tribune.bg
Снимка:

2021 беше трудна и уморителна за преодоляване и не беше лесно да запазим усмивката на лицето си. Годината остави дълбоки рани в сърцата на много хора, които едва ли ще зараснат скоро. Цялата година беше белязана от квадратурата на Сатурн във Водолей с Уран в Телец.

Юпитер е управител на годината – планетата на щастието, справедливостта и новите хоризонти. 2022 г. обещава да е малко по-различна от това, което сме изпитали досега, но все пак предизвикателна от друга страна. Хороскопът за 2022 г. носи дъх на надежда и подобрение, което ни позволява да се свържем отново с нашата духовност.

2022 година обещава да бъде по-спокойна от предишните две години, защото астралната енергия е по-малко напрегната. Дава ни се шанс да се прегрупираме и да се погрижим за завършването и реализирането на промените, започнати през предходните години.

Последиците от всички минали събития от предишните две години ще продължат да се усещат и през новата година, но планетите ни помагат да приемем по-лесно трансформациите, които се случват на социално, политическо и икономическо ниво, да се адаптираме и да направим така че тези трансформации да имат положителен, конструктивен ефект. Всички тези външни промени неизбежно предизвикват промени на индивидуално ниво, по отношение на манталитета и дори ценностната система.

Важно астрологично събитие се случва още на 18 януари, когато Северният лунен възел започва своя транзит през Телец, а Южният лунен възел влиза в Скорпион. Тези транзити на лунните възли ни подтикват да коригираме ценностната си система и да започнем да изграждаме нещо ново в живота си.

Деликатен и чувствителен период е интервалът (1-20 април), в който лунните възли образуват квадратури със Сатурн, разположен във Водолей. Под влиянието на тези квадратури е много възможно да възникнат конфликти между личната и колективната ценностна система. Не е изключено през този период да настъпят социално-икономически сътресения.

Юпитер ще срещне Нептун през април и този съвпад ще донесе много важно развитие в новите изследвания, свързани с фармакологията, под формата на намиране на нови и ефективни изобретения. Този съвпад води до намаляване на напрежението, генерирано от лунните възли.

Лъжите, измамите и илюзиите ще достигнат максимално ниво през годината. Няма да липсват лъжепророци и измамници, кибер атаки. Така че внимавайте да не бъдете заблудени и измамени, предимно свързаните с интернет.

През 2022 г. основните теми, които ще бъдат актуални са изменението на климата, както инфлацията, дълговете, нарастващата бедност и произтичащите от това последици (три двойки ескалират процесите). Срив на западната демокрация, постепенно намаляване на населението. Настоящата покачваща се инфлация може да се превърне в свръхинфлация. Страхът, агресията и паниката ще продължат да нарастват. Наред с другото, ни очаква постепенно увеличаване на безработицата, което може да доведе до допълнително обедняване на световното население и поляризацията му. Ковид е изпитание за имунитета ни, но и изпитание за имунитета на западната ни цивилизация. Този проблем за съжаление ще продължи да ни тормози още дълго време, редувайки се с моменти на затишие и нови бумове.

Човешкият фактор може да бъде утежнен от действието на природните стихии, особено водата, която ще прочисти и хармонизира дисбалансите чрез своето действие.

Според нумерологията 2022 година е представена от числото 6. Тя включва три вибрации на числото 2, което увеличава неговите енергии. 2022 г.(2+0+2+2=6) има много общо с постигането на баланс и нови възможности. 6 е числото на Венера.

Числото 2 означава двойственост, баланс и адаптивност, вяра и доверие, сътрудничество и дипломация. Това число също представлява любов, семейство и партньорство. Трите двойки са послание, че трябва да се работи повече върху любовта ни към близките, семейството, но и към другите, да се посветим с цялото си сърце.

Ако продължите да бъдете отдадени на най-висшето благо и да работите усърдно, мечтите ви имат голям шанс да се сбъднат. Във Вселената няма нищо случайно, така че винаги трябва да вярвате в това, което правите, да слушате интуицията си и винаги да вярвате, че всичко може да се промени към по-добро.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Юпитер, 2022, година
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети