Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 2024 - идва годината на кармата

Хороскоп

2024 - идва годината на кармата

2024 - идва годината на кармата - Tribune.bg
Снимка:

В нумерологията всяка година има уникална енергийна вибрация. 2024 година е под влияние на числото 8. Числото 8 е под влияние на планетата Сатурн. 2024 ще бъде хармонична година, в която материалният свят и духовният свят пулсират в унисон, позволявайки ни да се насладим на повече духовни откровения и да се доближим до божествените енергии. Предизвикателствата, които ще срещнем, са представени най-вече с цел да ни помогнат да стигнем до пътя, който ни е отреден. Числото 8 често се свързва с изобилие, просперитет и радост, но възможностите няма да бъдат почти безкрайни.

2024 г ще донесе много възможности за трансформация. Ние сме в процес на радикална промяна. Започва процеса на метаморфозата, като гъсеницата, която се какавиди, за да се превърне в пеперуда. Ще осъзнаете, че трябва да се отървете от нещата, които вече не ви служат в живота ви. Понякога може да почувствате, че всичко около вас се разпада, но трябва да запазите позитивното си мислене и да приемете промяната.

Тези неща се случват, за да направят място за изобилието, което е на път да влезе в живота ви. Въпреки че трансформацията може да е болезнена в момента, тя ще даде плод в дългосрочен план. Ще имате повече късмет с финансите си, така че това ще бъде добра година за инвестиране. С нов начин на мислене можете да привлече повече финансов успех. Ще откриете истинската сила на благодарността и ще постигнете по-голяма хармония с истинските си нужди.

Друга важна характеристика на осмицата е справедливостта. Това означава, че през новата година всеки ще получи точно това, което заслужава. Не забавяйте темпото и продължавайте да работите. Остава съвсем малко до награждаване на най-достойните.  Най-накрая идва времето да получат заслуженото тези хора, които са се трудили упорито, с много търпение и труд. Те ще постигнат целите си и ще видят резултатите от своя дългогодишен труд. Кариерата им ще върви нагоре. Ще получат изгодни предложения, ще подобрят позициите си в обществото и финансови облаги и привилегии.

Използвайте енергиите си правилно, не ги насочвайте срещу други хора и не стъпвайте по чужди глави. Годината е благоприятна за политическа кариера, обществена и социална работа, придобиване на статус и власт. Това е година за постигане на най-големи материални постижения и финансово благополучие. Ако не сте направили нищо през последните седем години, тогава резултатите тази година ще бъдат нулеви. Ако не ви се получи, значи нещо не е направено правилно през предходните години.

Година 8 дава възможност да сбъднете мечтите си, така че можете да поемате рискове. Най-смелите и амбициозни планове могат да бъдат успешно реализирани. Това е добър момент за повишения, така че не се страхувайте да изразите себе си. Време е да потърсите правата си. Тази година към всичко трябва да се подхожда отговорно. Осмица година от цикъла е решаваща.  

Възможно е да срещнете трудности в личните отношения. Социалната активност, вечната заетост и натрупаната умора могат да станат причина за разриви. Тези, които се оженят тази година, ще прекарат дълго време в свикване един с друг.

Годината няма да е много благоприятна за здравето. Необходимо е да се избягва стреса (който става все по-голям за всички), напрежението и преумората. Осигуряване на пълна и навременна почивка. Здравословна диета и здравословни навици. Почитайте съботата и не правете нищо в нея.

Живейте в унисон с енергията на Сатурн. Старайте се да бъдете смирени и покорни, да се усъвършенствате духовно, да се грижите и помагате за стари и немощни хора, да бъдете скромни и да се задоволявате с малко. Бъдете доволни на това, което имате, защото може да останете и без него. Работете здраво и разчитайте на собствените сили. Мързела не се толерира през новата година. Проявявайте отговорност и дисциплина, ценете времето и не го губете напразно, посрещайте възходите и паденията с еднакво спокойствие. Отървете се от всякакви привързаности и зависимости.

Ако годината се окаже изпълнена с положителни събития, значи сте били на прав път. Но ако всичко се разпада и неприятностите нарастват като снежна топка, тогава трябва да промените подхода си към живота и да потърсите нови пътища и възможности.

Осмицата на 2024 г. ще се прояви най-ярко при тези, за които предстоящата година ще бъде осмица в личния им цикъл. Съветите към тях: Съсредоточете се върху въпросите на финансовата стабилност и материалните ценности. Помислете за инвестиции, големи покупки, разширяване на бизнеса и постигане на целите ви.

През този период ще бъдете тествани за почтеност. Както вече беше споменато, осем е числото на справедливостта. Опитайте се да избягвате изкушенията: незаконни печалби, измама, интриги и клюки. Ако се справите с изкушенията, ще получите мощна подкрепа от Вселената, а годината ще донесе късмет и успехи.

Използвайте възможностите на този период, за да подобрите личния си живот: бъдете отворени към нови запознанства, общувайте повече и прекарвайте време в шумни компании.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети 2024, година, карма
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети