Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 21 май – под влияние на вибрациите на петицата

Хороскоп

21 май – под влияние на вибрациите на петицата

21 май – под влияние на вибрациите на петицата - Tribune.bg
Снимка:

Днешният ден е под влияние на вибрациите на петицата:

21 05 2022 (2+1+5+2+2+2) = 14= 5

Това го прави стремителен ден, пълен с изненади, неочаквани неща, корекции и дори пълни промени в предварително направените планове. Днес всичко предразполага към ползотворна дейност. Получават се добри резултати, което трябва да се използва.

Ако в този ден подходите отговорно към разрешаването на въпрос, който ви вълнува, той вероятно ще бъде успешно разрешен. Не се препоръчва да поемате излишни рискове, по-добре е да развивате и подобрявате това, което правите, и да отложите започването на нови дела за друг ден.

В отношенията и общуването с околните, особено в деловата сферата - бъдете практични и последователни, не предприемайте това, което не можете да изпълните или ще го постигнете с големи усилия, които няма да бъдат оправдани.

Благоприятно е за пътуване, за преместване на ново място и за общуване. Възможност за преговаряне, за нови идеи, за убеждаване. Избягвайте да бъдете импулсивни, нервни и непредпазливи.

Петицата в нумерологията е знак за стремеж към абсолютна свобода и пълно отхвърляне на всякакви правила и ограничения. Това не означава, че "не ви пука" за закона и че може да станете потенциален нарушител. Но вие „пропускате“ всяко правило през призмата на собственото си възприятие и го оценявате по личната скала на ценностите. И ако имате някакви съмнения относно неговата безусловна коректност, ще направите всичко възможно, за да „пробиете“ установената от това правило рамка.

Силните страни на характера на петицата са високо равнище на социална жизненост, контактност, неспокойствие, находчивост и любов към всичко необичайно. Импулсивните действия винаги имат конкретна цел. Най-очевидното отрицателно качество на петицата е лекомислието и безотговорността, раздразнителност и прекомерно сладострастие.

Като цяло, петицата е доста сложно число в нумерологията, тъй като показва победа, но по труден начин. По този начин, за да се стигне до успех, всеки трябва да премине през много стъпки.

Тези, които по-силно бъдат повлияни от вибрациите на петицата, ще бъдат по-приключенски настроени и по-сексуално активни от другите.

Петицата също така е символ на индивидуалността на Божествения произход и Съвършения човек. Може да олицетворява желанието за достигане на нови висоти.

Основните цветове на това число могат да се считат за всички съществуващи вариации на червено: пурпурно, черешово и розово. Тоест можем спокойно да кажем, че основните цветове са цветовете, които са готови да накарат човек да извършва активни действия.

 


Етикети ден, влияние

Топ новини

виж още
Актуална тема