Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 6 признака, че ви очаква голям късмет - обърнете внимание на тези сигнали!

Хороскоп

6 признака, че ви очаква голям късмет - обърнете внимание на тези сигнали!

6 признака, че ви очаква голям късмет - обърнете внимание на тези сигнали! - Tribune.bg
Снимка:

Щастието присъства в живота на всеки от нас, просто трябва да го събудим, привлечем и да се съсредоточим върху него. Понякога интуицията и подсъзнанието ни казват, че всичко ще бъде наред, но ние пренебрегваме много от тези знаци и така оставяме щастието да ни подмине. Ето 6 необичайни признака, че късметът скоро ще влезе в живота ви

1. Магическото число 8 – В много култури числото осем се смята за символ на късмет. Китайците особено вярват в това и има защо. Когато обърнете числото осем по различен начин, получавате знака за безкрайност. Когато избирате телефонен номер, регистрационен номер или адрес, нумеролозите препоръчват да се съсредоточите върху числото осем като символ на късмета.

2. Непознато животно ви приема – Всички животни имат изключително развити сетива и могат да усетят щастието. Затова, ако установите, че бездомна котка или куче е тръгнало след вас и търси храна, не го прогонвайте, а го почерпете с нещо. Иначе се смята, че можете да прогоните късмета.

3. Когато видите цветната дъга - Дъгата е символ на радост и положителни промени, а когато внезапно се появи на небето и я видите, това може да е добър знак.

4. Когато внезапно станете по-оптимистично настроени – Ако изведнъж започнете да мислите позитивно, да се радвате и да гледате на ситуацията от по-положителен ъгъл, е възможно щастието да пристигне скоро.

5. Признаци на синхрон - Това са необичайни случаи, когато например слушате радио и внезапно чувате отговори на някои от важните въпроси, които ви вълнуват или от случаен минувач чувате интересно съобщение, новина или продължавате да виждате поредица от едни и същи числа , един и същи цвят и т.н. Тези признаци показват, че сте на прав път.

6. Живеете в настоящия момент – Когато спрете да се тревожите какво ще ви донесе утрешният ден, не поглеждате назад към лошите неща от миналото, а живеете ТУК и СЕГА – това е знак, че щастието чука на вратата на вашия живот.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети щастие, късмет
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати