Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако имате тези числа в рождената си дата, съдбата винаги е на ваша страна!

Хороскоп

Ако имате тези числа в рождената си дата, съдбата винаги е на ваша страна!

Ако имате тези числа в рождената си дата, съдбата винаги е на ваша страна! - Tribune.bg
Снимка:

Хората, които имат тези числа в датата на раждане, имат добри съдби. Те притежават невероятна вътрешна сила и харизма.

Нумерологията посочва, че поредицата от числа на датата на раждане може да повлияе на нашата съдба, бъдеще, характер и взаимоотношения.

В различна последователност и комбинации числата 1, 2, 12, 21, 11, 22 се открояват като специални.

Поредици от числа с 1 и 2 се считат за ангелски серии - числа, които символизират началото, баланса, хармонията и надеждата.

Нумерологията разкрива какво щастие в живота съпътства хората, които имат рождените числа 1, 2, 12, 21, 11 и 22!

Числото 1 като дата на раждане

Енергията на числото 1 символизира засилени управленски умения и лидерски качества. Хората с това число имат повишено самочувствие и воля, но и оригинален подход към всичко, което правят в живота. Те имат умело око за детайлите, така че обикновено рисуват живота си с положителни и красиви нюанси на оптимизъм. Често са чувствителни и са склонни да прикриват чувствата си, но в любовта са искрени, отворени и лоялни.

Числото 2 като дата на раждане

Това са много чувствителни души с развита интуиция. Имат топла природа и голямо сърце, а най-красивата им черта е разбирането, което ги прави страхотни приятели. Двойките са много общителни и отворени за нови познати. Те често са в центъра на вниманието, но никога не попадат в капана на егото. Тяхната тайна се крие в невероятната им харизма.

Числото 11 като дата на раждане

Хората, родени на 11-то число от месеца са страхотни мечтатели, но и велики лидери в своя бизнес. Тяхната природа има силна духовна страна и са много чувствителни. Те имат силен темперамент, но първо оценяват и мислят за всичко, което правят. Това са творчески души, които живеят вечно в своя вътрешен свят, но знаят кога е време да се върнат към реалността и да реализират мечтата си.

Числото 12 като дата на раждане

Те се характеризират с невероятна физическа и умствена енергия и спокойна природа. Чрез събиране на числата 1 и 2 получаваме едно от най-щастливите числа - тройка. Това означава, че тези хора са с щастлив дух, но и много решителни и смели. Те имат способността да се представят в най-добрата светлина и да оставят добро впечатление. Талантът им е най-често свързан с общуването или писането. В любовта те са много нежни и емоционални, но също така развиват еротична енергия и страст.

Числото 21 като дата на раждане

Вашата неспокойна и приключенска природа постоянно ви насърчава да изследвате нови хоризонти на живота. Изправени пред проблемите, вие показвате спокойна нагласа и вместо да изпадате в паника, намирате начини да намерите решение. Страхотен събеседник сте и сте енергични. Вие имате възходи и падения, но когато падате, се издигате по-лесно.

Числото 22 като дата на раждане

Способни сте на големи начинания в живота и да поемате отговорност, като работите усилено върху целите си. В ранната част на живота сте склонни да бъдете упорити и да потискате чувствата си, но зрелостта ви носи лекота и свобода на духа. Имате мощна вътрешна сила и харизма. Тези хора се стремят да създадат по-добър свят и по-добро бъдеще. Тяхната мисия винаги е общото благо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ ИВЕ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЈУЧЕ СИ МИ ФЕНОМЕНАЛНО ПОГОДИЛА НАЈБОЉЕ У ОВОЈ ГОДИНИ КАКО ЋУ ДА СЕ ПОНАШАМ ПСИХОЛОШКИ И КОЛИКО ЋУ СЕ ОСЕЋАТИ ЈАКО И МОЋНО.АЛИ УВЕК ПОСЛЕ НЕЧЕГ МНОГО ЛЕПОГ ДОЂЕ МИ КОНТРА УДАР СА ВЕЛИКОМ КОЛИЧИНОМ НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ ИЗ СРБИЈЕ И ОДЈЕДНОМ ПОСТАНЕМ АГРЕССИВАН И ЗАО ШТО УОПШТЕ НИЈЕ КАРАКТЕРИСТИЧНО ЗА МЕНЕ. ТО ДОБРО ВИДИМ ДА МИ СЕ ТРУЈЕ ДУША ПО КОМАНДИ ОД АНТИХРИСТА ПРЕКО ЊЕГОВИХ МЕДИЈА И СЛЕДБЕНИКА ЈЕДНОСТАВНО ТОЛИКО ЗЛИ И ЉУБОМОРНИ ДА ХОЋЕ ПСИХОЛОШКИ ДА МЕ УНИШТЕ ЈЕР НЕЗНАЈУ НА ДРУГИ НАЧИН ДА ДЕЛУЈУ НА МЕНЕ САМО ЗЛОМ ЗЛОМ И ЗЛОМ.
ВИДИМ ДА СУ ПОЈЕДИНИ ЗЛОБНИЦИ ИЗ СРБИЈЕ ДОЖИВЕЛИ БОЖЈУ КАЗНУ А ТА БОЖЈА КАЗНА ЈЕДНОСТАВНО МОРА ДА СЕ НАСТАВИ ЈА ЋУ ДА СЕ ПОВУЧЕМ ОНИ НЕКА НАСТАВЕ ДА МИ ТРУЈУ ДУШУ А БОГ СА НЕБА ЋЕ ДА ИХ КАЖЊАВА И НЕ САМО ЊИХ НЕГО И КОЛЕКТИВНО СРБИЈУ. ШТО СЕ ЛОШЕ СТВАРИ ДЕШАВАЈУ У СРБИЈИ НИШТА НИЈЕ СЛУЧАЈНО ЧИМ МИ СРБИЈА НАНЕСЕ ДУШЕВНИ БОЛ ОДМАХ СЕ ДЕСИ НЕШТО ЛОШЕ У СРБИЈИ.
НЕРАЗУМЕМ БУГАРСКУ РЕЧ ШТА ЗНАЧИ.
02.02.2021 09:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати