Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако обичате да пиете билков чай

Хороскоп

Ако обичате да пиете билков чай

Ако обичате да пиете билков чай - Tribune.bg
Снимка:

Вашият избор на чай разкрива вашата личност

Да се разкрият тайните на характера може да помогне дори любимата напитка. Вашият избор на чай разкрива вашата личност. 

Ако обичате да пиете билков чай най-вероятно сте фен на здравословния начин на живот. Вие сте дисциплинирани и отговорни хора. Умеете да се радвате на живота. Винаги ще намерите време да се наслаждавате на природата. Чувствителни сте и разбирате много неща. Отлично се ориентирате и имате добро чувство за хумор.

Билковите чайове обикновено се предпочитат от хора, които имат нужда да поддържат жизнен тонус. Билковите чайове са от голяма полза и могат да повлияят благоприятно не само на вашето самочувствие, но и на вашата вътрешна енергия. Благодарение на любимата си напитка, вие сте в състояние да намерите вътрешен мир и да поддържате енергийния баланс.

Ако харесвате чай от лайка, значи сте много грижовен човек, към когото всички се обръщат за съвет или просто търсят надеждно рамо, на което могат да разчитат. Вие сте внимателен и чувствителен човек, който винаги поставя интересите на другите над своите.

Вие сте доста спокоен човек и когато става дума за сериозни неща, се превръщате в надеждна опора. За хората като вас казват „надеждни като кремък“. Обичате също така да правите нещо със собствено темпо, определено не обичате да бързате. Точно както чаят от лайка има успокояващ ефект, така и вие имате способността да накарате другите да се чувстват уверени и спокойни във ваше присъствие. Винаги сте там, когато някой има нужда от вас и поради тази причина хората ви се доверяват и разказват своите тайни. Но не бива да се страхувате да произнасяте думата „не“, в противен случай рискувате редовно да ви висят на врата.

Ментовият чай е предпочитан от креативни и творчески хора. Сложният аромат на ментов чай отразява вашата замисленост и индивидуалност. Не ви привлича това, което привлича повечето хора. Мислите нестандартно и творчески.

Другите искат да ви подражават, но не всеки може да ви копира. Размишлявате много как и защо да направите нещо. Приятно ви е да пребивавате в състояние на чист дзен.

Вероятно сте и любители на добрите филми и истински книжовен червей. Не обичате дългите нощни разходки, вместо това предпочитате да се увиете в одеялото и да прекарате вечерта с книга и чаша чай.

Имате много своеобразно усещане за стил. Например, не се страхувате да носите чорапи със сандали, кецове с рокля или нещо друго, което ще ви отличи от тълпата. По природа сте авантюристи и винаги сте готови да опитате нещо ново, независимо дали е екзотично ястие или нова непозната страна. Страстта ви към пътуването е толкова силна, че започвате да планирате следващото си пътуване преди още да сте се върнали от текущото си пътуване. Вие сте отворени за нови култури и възможности и никога не се страхувате да живеете пълноценен живот. Следователно сте готови да приемете всякакви промени.

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати