Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако обичате да пиете черен чай...

Хороскоп

Ако обичате да пиете черен чай...

Ако обичате да пиете черен чай... - Tribune.bg
Снимка:

Не е тайна, че навиците и зависимостите говорят много за личността на човек. Да се разкрият тайните на характера може да помогне дори любимата напитка.

Ако харесвате черен чай, това означава, че сте обикновен и надежден човек, на когото винаги можете да се разчита. Може да изглеждате твърде директни на другите, но честността винаги е най-добрата политика. Освен това никога не осъждате никого. Не сте взискателен или претенциозен човек: приемате хората такива, каквито са. И това е може би едно от най-добрите ви качества, които характеризират вашата природа.

И не обичате неточността, закъсненията и липса на пунктуалност. Може би затова харесвате силен, чист чай без примеси. В крайна сметка той толкова точно отразява вашата природа.

Любителите на черен чай не са склонни към демонстративно поведение и екстравагантни действия, верни са на навиците си и малко предсказуеми. От друга страна, не може да се каже, че те винаги действат умишлено - емоциите надделяват над разума. Те са искрени и доверчиви, затова лесно стават жертва на измама. Трудно им е да кажат „не“ и това често се използва от хората около тях; самите те обикновено се смущават да поискат услуга.

Те предпочитат домашния комфорт, въпреки че не избягват веселието в шумни компании. По правило обичат да ядат. И то не сами, а в приятелска компания. Най-вероятно често имат гости в дома си.

Любителите на черен чай са умни, активни, склонни към решителни действия. Те са работохолици. В бизнеса си поставят високи цели. Характеризират се с такива качества като отговорност и надеждност.

Такива хора обикновено са много грижовни и внимателни, така че близките и приятелите им никога не са лишени от любовта им. Същото обаче не може да се каже за тези, които предпочитат черен чай с мляко.

Напротив, те са безразлични към другите и техните проблеми и не харесват особено, когато са помолени за съвет или помощ, затова обикновено реагират на такива молби без интерес. Но общуването с тях е удоволствие, защото често тези хора са позитивни и открити.

Любителите на черен чай с лимон се характеризират с известна закачливост в характера. По правило такъв чай се избира от тези, които обичат да флиртуват, забавляват се и живеят пълноценно.Това са верни, чисти и неподкупни хора. Можете спокойно да разчитате на тях дори в най-трудната ситуация. А още любителите на черен чай с лимон обичат да пътуват. Те обичат да откриват нови и неизследвани места. Предпочитат да пътуват сами, но ако имат сродна душа, няма да откажат да отидат на някое интересно място и да споделят приятни емоции заедно.
Мнение на диетолога:

- Черният чай е по-малко ободряващ, отколкото зеленият. Но също така се препоръчва да се пие максимум до 4 чаши на ден. И, разбира се, не трябва да е прекалено силен чай. Може да се разрежда с мляко.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати