Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако сънувате река или огън

Хороскоп

Ако сънувате река или огън

Ако сънувате река или огън - Tribune.bg
Снимка:

Както знаете, едно от основните места в човешкия живот е отредено за сън. Всички знаем, че без храна може да се живее няколко седмици, без вода може да се живее няколко дни. Без сън обаче човек не е в състояние да живее няколко дни.

Нашите сънища често са придружени от голямо разнообразие от съновидения, които са черно-бели или цветни, запомнящи се или не много.

Цветните сънища са по-лесни за запомняне. Може би затова има много противоречиви мнения по отношение на тях. Някои дори вярват, че цветните сънища идват при хора с определени психични разстройства. Научният свят обаче не споделя подобни разбирания и е склонен да вярва, че цветните сънища посещават творческите натури, тези, които не живеят единствено по логика и разум.

Река

Ако насън съзерцавате пълноводна река, която тече в далечината или ясно прозрачно езеро - това е ярка, красива и благоприятна картина. Водата, която сънувате, буди радостно предчувствие в душата и я изпълва с необичайна наслада и хармония.

Ако сънувате река, това е сън на обещания, които пораждат нови чувства и планове. Много хора сънуват река, когато след дълго и мъчително търсене една душа търси да намери друга. За младите хора такава водна стихия може да означава началото на нова романтика или флирт, годеж или сватба, раждане на дете.

За мъжете и жените, помъдрели от житейския опит, сънуваната река обещава лекота в делата, отлична работна атмосфера, безпрепятствена връзка с другите.

Плуването в чиста вода означава, че в живота започва нещо добро: светъл и нов период. Той може да донесе късмет, изгодна парична оферта, големи парични постъпления. Да сънувате вода, може да означава още обществено признаване на заслугите, успешен период в професионалната област.

Такава картина може да бъде помрачена само от внезапна буря или поява на бурни вълни. Ако ги видите насън, в реалния живот те могат да означават кавга с любим човек, прекомерна ревност и подозрения. Ако насън вълните се вдигнат и ви повлекат, това означава, че надеждите ви няма да намерят отклик, което ще предизвика тъга и разочарование.

Ако сънувате река, по време на която вие стоите само на едно място - това означава, че са се натрупали голям брой грешки и погрешни схващания, които възпрепятстват движението ви напред.

Вълната, която покрива главата ви, означава разрив, измама и лъжи в отношенията, както и безплодие, както творческо, така и буквално.

Огън

Едни от сънищата, изпълнени с дълбок смисъл,  са сънуването на огън. Огнената енергия винаги е много различна. Може да бъде пожар в суха гора, когато огънят се втурва напред и носи смърт на всички живи същества.

Огънят в съня е енергията, която огненият елемент изпраща на човек и той не може да не приеме такъв подарък.

Ако сънувате пожар, който се характеризира с яростна мощ, при пълно отсъствие на страх, тогава такъв сън трябва да се възприема от хората като импулс към действие, към движение, което ви подтиква да тръгнете на път. Какъв трябва да е този път няма значение – отбелязва ново начало.

Като древен символ на трансформация и свръхестествена сила, огънят привлича човек и както в съня, така и в живота е невъзможно да се устои на това привличане.

Да видите огън насън винаги е красиво, ако в същото време самите вие не горите в него. Дори да сънувате, че се овъгляват стените на родния ви дом, това най-вероятно ще означава, че в момента, в който сте готови да се откажете от борбата, считайки всичките си предишни усилия за безполезни, съдбата неочаквано ще ви даде подкрепата си.

Борбата с огъня, в която не го оставяте да гори, предвещава неспокойна дейност. Ако сънувате огън и в съня си успявате успешно да се справите с пламъка, тогава в реалния си живот също ще можете да удържите ситуацията под контрол, както и обратното.

Тези, които насън успяват спокойно да преминат през пламъка, такъв огнен сън символизира освобождаването от тежки обстоятелства и възраждане към нов живот.


Етикети сън, вода, река, огън

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети