Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако се чудите имате ли проклятие върху себе си

Хороскоп

Ако се чудите имате ли проклятие върху себе си

Снимка:

Проклятието засяга енергийното поле на човека и привлича към него негативна енергия. Особеността на проклятието е, че то не изчезва със смъртта на проклелия, но може да засегне целия ви род.

За проверка в домашни условия са ви необходими –  буркан или чаша вода, тънка църковна свещ, кибрит, яйце, восък, най-добре пчелен – около 150 г, олио, светена вода.

Преди всяко предварително действие е необходимо да прочетете молитвата "Отче наш" три пъти.

Проверка

Тестване с църковна свещ: Ако всичко ви изпада от ръцете, излиза извън контрол и изглежда, че животът ви се управлява от нечия враждебна воля, ако човек се хване да прави нещо необичайно за него или върши нещо открито разрушително, сякаш против неговата воля, тогава направете следното: Купете тънка восъчна свещ от църквата, запалете я и я прекарайте навсякъде около тялото. Наблюдавайте внимателно поведението на пламъка. Ако той изведнъж пропука, запуши, ако восъкът се излее на големи капки - като „сълзи“ - може би наистина някой ви е погледнал с лошо око, урочасани сте или имате проклятие. Също така обиколете из къщата със свещта. Може би огънят ще покаже, че проклятието е върху жилището и човекът попада под негатива, просто защото живее там.

Тест с кибрит: Огънят е пречистваща стихия, способен да разкрие скритото, а взаимодействието му с водата разкрива много тайни. Има стар езически начин, датиращ от деветнадесети век да се разбере дали има проклятие – трябва да се изгорят напълно три клечки от кибрита до самия край и да се хвърлят в чаша вода. Ако има проклятие или силно лошо око, кибритените клечки ще потънат, ако не, те ще останат да се носят на повърхността.

Тестване с яйце: Яйцето е символ на Вселената, с негова помощ може да се определи дали човек е под проклятие или просто е преследван от поредица от неуспехи. Вземете чаша вода (буркан) и внимателно пуснете там сурово яйце, като внимавате да не повредите жълтъка. Вдигнете чашата над главата си и я движете, сякаш рисувате кръгове около главата си в продължение на няколко минути. Ако белтъкът сякаш се свива и се проточват бели конци, тогава има проклятие, ако всичко остане нормално, както е, човекът е чист.

Тест със светена вода: Натопете един от показалците си в съд с олио и оставете точно три капки да паднат в чаша със светена вода. Капките ще покажат дали ви е направена магия. Ако една капка олио се разтвори, а двете останат на повърхността, това е най-добрия вариант и означава, че нямате проклятие върху вас. Ако две капки се разтворят, вече е по-сериозно положението. Ако трите капки олио се разтворят във водата, значи имате сериозен проблем, може би магия.

Леене с восък: Най-често срещаният начин да разберете дали има проклятие е чрез леене с восък. За да изпробвате този метод, трябва да разтопите восъка, около 150 грама, да поставите чаша вода (купа) пред себе си и концентрирайки се, да излеете восъка във водата. Разгледайте внимателно образуваните фигури. Ако отливката е гладка, тогава всичко е в ред, но ако се образуват кръгове - това е индикация за уроки или проклятие. При леко уроки или зло око се очертава вълнообразна повърхност в долната част на отливката, издутини, но най-тревожният знак е восъкът, ако е като замръзнали ледени висулки, и колкото по-дълги и остри са, толкова по-опасно е проклятието.

 

Леенето с восък и  обхождането със свещ може да премахне леко проклятие. Ако премахнете проклятието на някого по този начин, тогава прочетете по време на процеса молитвата „Животворящ кръст“ и „Молитва към Исус Христос за защита и избавление от магьосничество“, а след ритуала измийте ръцете си до лактите със студена вода.

„Животворния кръст“ се чете на дървен или сребърен кръст. Има кратък и по-дълъг вариант.

МОЛИТВА КЪМ ЧЕСТНИЯ КРЪСТ

Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите врагове. Както изчезва дим, така и те да изчезнат. Както се топи восък от огън, така да погинат и бесовете пред лицето на ония, които обичат Бога. Радвай се пречестен и животворящ Кръсте Господен, който прогонваш бесовете със силата на разпнатия на тебе Господ наш Иисус Христос, Който слезе в ада, унищожи силата на дявола и дарува ни Тебе Своя честен кръст за прогонване на всеки враг и противник.

О, пречестен и животворящ, Кръсте Господен, Помагай ми със Света Дева Богородица и с всички светии во веки. Амин! Огради ме, Господи със силата на Честния и животворящ Твой Кръст и ме запази от всяко зло. Амин! 

Краткият вариант е: "Защити ме, Господи, със силата на Честния и Животворящ Твой кръст и ме спаси от всяко зло." 

Ако установите, че имате проклятие, най-добре духовно лице, свещеник да ви чете Киприяновите молитви.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още