Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако се чудите имате ли проклятие върху себе си

Хороскоп

Ако се чудите имате ли проклятие върху себе си

Ако се чудите имате ли проклятие върху себе си - Tribune.bg
Снимка:

Проклятието засяга енергийното поле на човека и привлича към него негативна енергия. Особеността на проклятието е, че то не изчезва със смъртта на проклелия, но може да засегне целия ви род.

За проверка в домашни условия са ви необходими –  буркан или чаша вода, тънка църковна свещ, кибрит, яйце, восък, най-добре пчелен – около 150 г, олио, светена вода.

Преди всяко предварително действие е необходимо да прочетете молитвата "Отче наш" три пъти.

Проверка

Тестване с църковна свещ: Ако всичко ви изпада от ръцете, излиза извън контрол и изглежда, че животът ви се управлява от нечия враждебна воля, ако човек се хване да прави нещо необичайно за него или върши нещо открито разрушително, сякаш против неговата воля, тогава направете следното: Купете тънка восъчна свещ от църквата, запалете я и я прекарайте навсякъде около тялото. Наблюдавайте внимателно поведението на пламъка. Ако той изведнъж пропука, запуши, ако восъкът се излее на големи капки - като „сълзи“ - може би наистина някой ви е погледнал с лошо око, урочасани сте или имате проклятие. Също така обиколете из къщата със свещта. Може би огънят ще покаже, че проклятието е върху жилището и човекът попада под негатива, просто защото живее там.

Тест с кибрит: Огънят е пречистваща стихия, способен да разкрие скритото, а взаимодействието му с водата разкрива много тайни. Има стар езически начин, датиращ от деветнадесети век да се разбере дали има проклятие – трябва да се изгорят напълно три клечки от кибрита до самия край и да се хвърлят в чаша вода. Ако има проклятие или силно лошо око, кибритените клечки ще потънат, ако не, те ще останат да се носят на повърхността.

Тестване с яйце: Яйцето е символ на Вселената, с негова помощ може да се определи дали човек е под проклятие или просто е преследван от поредица от неуспехи. Вземете чаша вода (буркан) и внимателно пуснете там сурово яйце, като внимавате да не повредите жълтъка. Вдигнете чашата над главата си и я движете, сякаш рисувате кръгове около главата си в продължение на няколко минути. Ако белтъкът сякаш се свива и се проточват бели конци, тогава има проклятие, ако всичко остане нормално, както е, човекът е чист.

Тест със светена вода: Натопете един от показалците си в съд с олио и оставете точно три капки да паднат в чаша със светена вода. Капките ще покажат дали ви е направена магия. Ако една капка олио се разтвори, а двете останат на повърхността, това е най-добрия вариант и означава, че нямате проклятие върху вас. Ако две капки се разтворят, вече е по-сериозно положението. Ако трите капки олио се разтворят във водата, значи имате сериозен проблем, може би магия.

Леене с восък: Най-често срещаният начин да разберете дали има проклятие е чрез леене с восък. За да изпробвате този метод, трябва да разтопите восъка, около 150 грама, да поставите чаша вода (купа) пред себе си и концентрирайки се, да излеете восъка във водата. Разгледайте внимателно образуваните фигури. Ако отливката е гладка, тогава всичко е в ред, но ако се образуват кръгове - това е индикация за уроки или проклятие. При леко уроки или зло око се очертава вълнообразна повърхност в долната част на отливката, издутини, но най-тревожният знак е восъкът, ако е като замръзнали ледени висулки, и колкото по-дълги и остри са, толкова по-опасно е проклятието.

 

Леенето с восък и  обхождането със свещ може да премахне леко проклятие. Ако премахнете проклятието на някого по този начин, тогава прочетете по време на процеса молитвата „Животворящ кръст“ и „Молитва към Исус Христос за защита и избавление от магьосничество“, а след ритуала измийте ръцете си до лактите със студена вода.

„Животворния кръст“ се чете на дървен или сребърен кръст. Има кратък и по-дълъг вариант.

МОЛИТВА КЪМ ЧЕСТНИЯ КРЪСТ

Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите врагове. Както изчезва дим, така и те да изчезнат. Както се топи восък от огън, така да погинат и бесовете пред лицето на ония, които обичат Бога. Радвай се пречестен и животворящ Кръсте Господен, който прогонваш бесовете със силата на разпнатия на тебе Господ наш Иисус Христос, Който слезе в ада, унищожи силата на дявола и дарува ни Тебе Своя честен кръст за прогонване на всеки враг и противник.

О, пречестен и животворящ, Кръсте Господен, Помагай ми със Света Дева Богородица и с всички светии во веки. Амин! Огради ме, Господи със силата на Честния и животворящ Твой Кръст и ме запази от всяко зло. Амин! 

Краткият вариант е: "Защити ме, Господи, със силата на Честния и Животворящ Твой кръст и ме спаси от всяко зло." 

Ако установите, че имате проклятие, най-добре духовно лице, свещеник да ви чете Киприяновите молитви.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати