Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ако се чувствате отхвърлени

Хороскоп

Ако се чувствате отхвърлени

Снимка:

Ако се затворите в себе си, никой няма да се доближи до вас. Омръзнало ви е от хора, които само за кратко се появяват в живота ви, а след това изчезват и оставят след себе си истинска емоционална разруха, от която след това не можете да се възстановите за дълго. Искате по-дълбока връзка, мечтаете за солиден партньор, с когото бихте могли да създадете семейство, но винаги срещате разочарование.

Послание от Архангел Габриел чрез Шели Йънг

Докато продължавате по своето еволюционно пътешествие, може да откриете, че връзките внезапно са разрушават. Това може да ви натъжи и разочарова. Също така може да предизвика рани от незарасналото изоставяне или отхвърляне. Това, което е нужно да разберете, е че когато една връзка е прекъсната, по-често човекът изобщо не ви отхвърля, а по-скоро отхвърля нивото на растеж, което трябва да постигне, за да продължи пътуването си с вас.

Или може да се окаже, че сте стигнали до момент, в който трябва да тръгнете по отделни пътища, за да подпомогнете растежа и развитието на всички участващи. Един от вас може да е достигнал по-високо ниво, докато другият иска да изследва повече от енергиите там, където се намира. Или някой от вас може да се наложи да се върне към цикъл от опитности, за да преразгледа тема от живота си, която се опитва да овладее. Отново това няма нищо общо с вас лично и всичко е свързано с това, което душата изисква за собственото си разширяване и растеж.

Ако можехте да видите това от наша гледна точка, щяхте да видите красив танц с души, които се събират, обичат и подкрепят взаимно, след което се разделят, за да изразят себе си по начин, който най-добре им подхожда. Собствен растеж и разширяване.

И вие също бихте се учудили колко често се случва този растеж и душите да се свързват отново, когато могат да бъдат в хармония помежду си и са готови да влязат в следващата фаза от пътуването си, която може да бъде измината заедно, ако това е за по-доброто благо на всички замесени.

Виждате ли? В това движение има красота. Понякога ще танцувате отблизо под собствената си музика в средата на дансинга. Друг път ще се разделите и ще танцувате отделно от двете страни на дансинга, защото можете да израствате, да се учите и да се изразявате по-добре като личности, когато не се прегръщате. Но независимо къде се намирате или как ще изберете да го изразите, всички вие сте част от невероятен танц на еволюцията, който се случва на планетата.

Моля, бъдете сигурни, че ако някой не е в състояние да продължи с вас в текущата ситуация, няма да останете на тъмно. Друга душа ще бъде перфектно изравнена с вашата, за да ви придружи там, където се намирате, и с радост ще пристъпи напред, за да сподели с вас следващия етап от вашето пътуване, защото Вселената винаги ще ви подкрепя и ще ви придружава в подготовката ви за любов и за прекрасен партньор за танца.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още