Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ангелите на Скорпион (24.10. - 22.11.)

Хороскоп

Ангелите на Скорпион (24.10. - 22.11.)

Ангелите на Скорпион (24.10. - 22.11.) - Tribune.bg
Снимка:

Крайните дати са променливи за различните години. Всеки човек има свой ангел пазител и той се определя от принадлежността на човек към даден зодиакален знак. Хората, родени през този период, са под покровителството на ангела на Марс – Самаил, също и Гавраил. Самаил оказва покровителство на тези, които се занимават със спорт, предпочитат военната кариера и сфери, където е нужна физическа сила, решителност, мъжество.     

Удобно и комфортно ще се чувстват тези Скорпиони, които се обличат в дрехи в червено, вишнево и подобни нюанси - цветовете на ангела на тяхната стихия и планетата Марс. Тези цветове ги изпълват с енергия и стремеж към независимост.

Да се установи връзка между ангелите и човек може с помощта на талисмани. За Скорпионите това са аквамарин, карбункул, берил, рубин, лунен камък, топаз и малахит. Най-силен камък за представителите на този знак се явява берил. Всеки, който го носи, ще е защитен от своя ангел от неприятности и чужда завист. Ако носите изумруд, може да получите способност да предсказвате бъдещето.

Металът на Скорпион е желязо. Чрез него ангелите на водната стихия управляват емоциите на хората от този знак.

Връзка с ангелите на водната стихия може да се осъществи и чрез цветята. За Скорпионите това е карамфила, който запазва своето действие и в свеж и в изсушен вид. Изображението на цветето също притежава „вълшебна“ сила.

Талисман за тях може да е изображението на скорпион. Особено чудодейна сила има изображението на бръмбар скарабей. Това може да бъде рисунка, висулка, брошка.

За Скорпионите носят успех и служат за връзка с ангелите някои числа. Такива са 4, 5, 9, 10, 11, 21, 100, 666 и всички числа, кратни на 9.

Удачен ден за свързване с ангелите вторник, неудачни – понеделник и петък. В тези дни разчитайте основно на себе си.

На Скорпионите помагат и други ангели. За родените от 24 октомври до 2 ноември, ангел - покровител си остава Самаил, ангел на Марс. Той дарява родените през тази декада с жив ум и огромен творчески потенциал. От тези хора излизат прекрасни изобретатели, изследователи, философи. Нужно е да внимават в следните години от живота си – 15, 30, 45 и 60. Възможни са промени или важни събития през това време. Допълнителен талисман за тях може да са зюмбюл, хематит, аметист, червен яспис.

Скорпионите, родени от 3 до 12 ноември са под покровителството на Анаел, който ги дарява с благородство и силна воля. Подкрепя ги по финансовите въпроси. Важни години, в които могат да станат промени в живота им са 15, 25, 30, 45, 50, 60, 75. Допълнителни камъни - талисмани за тях са диамант, рубин, хризолит, гранат.                  

Скорпионите, родени от 13 до 22 ноември се намират под покровителството на ангела на Венера – Рафаел. Тези хора са влюбчиви натури, често лекомислени, за тях е важна емоционалната страна на живота. Притежават вроден артистизъм и очарование. Лесно се съблазняват от всичко и са слаби, за да противостоят на изкушенията. Също така са алтруисти и готови на саможертва. Важни години в техния живот са 15, 25, 30, 45, 50. Допълнителни талисмани за тях са тюркоаз, изумруд, перли, чароит, шпинел.

В зависимост от това, влиянието на кой ангел преобладава, могат да се оформят няколко характера при представителите на този знак.

Скорпионите обичат простора, размаха и широтата във всичко. Те обичат да са близко до природата и не обичат да се намират в закрити пространства в града. Те не са типично градски създания и им е необходимо постоянно да запълват запаса си от енергия.

Ангелите на водната стихия са се погрижили да надарят своите подопечни с привлекателност и обаяние, особено жените. Често притежават хубав глас и музикален слух, и много от тях стават певци, музиканти. Също така избират професии на следователи, адвокати, моряци, летци, химици, механици.

Техните ангели са се погрижили рядко да боледуват и са ги надарили с огромна жизнена сила. Скорпионите са много чувствителни като хора на водната стихия и са способни лесно да усетят и почувстват помощта на небесните помощници. Но за да им помагат ангелите-хранители, Скорпионите трябва да се борят с голямата си гордост.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати