Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ангелите на Стрелците (23.11-20.12)

Хороскоп

Ангелите на Стрелците (23.11-20.12)

Ангелите на Стрелците (23.11-20.12) - Tribune.bg
Снимка:

Крайните дати са променливи за различните години. Хората, родени под този знак, се намират под покровителството на Юпитер – върховното божество, на което дълго време са се покланяли в Римската империя. Ангел на Стрелците е Сахиел (Сахиил). Има синьо-морави криле. Той надарява подопечните си с жизненост, общителност, благородство, бърз и ясен ум, разсъдителност и романтична чувствителност.

Хората, родени от 23 ноември до 2 декември, попадат под влиянието на Меркурий. Техният ангел е Рафаил. Той дарява тези Стрелци със силен разум, благороден и благоразумен, но неспокоен и рязък характер. Способни са открито да се противопоставят на “врага” и самостоятелно да се справят със сюрпризите на съдбата. Подходящи професии за тях са адвокати, следователи, учители, журналисти, рекламни агенти, спортисти, капитани на далечно плаване. Най-важни години за тях са 36 и 40.

Родените в периодът от 3 до 12 декември се намират под влиянието на Луната, която ги дарява с такива качества като променливост, непостоянство, богато въображение, мечтателност, влечение към пътешествия. Имат открит и пламенен характер, открити, много добри и отзивчиви. Настроени философски. От една страна са непоправими романтици и оптимисти, с неутолима жажда за действия, от друга – от време на време изпадат в дълги периоди на меланхолия и бездействие. Ангелът, който ги покровителства е Гавраил. С особено внимание трябва да се отнасят в следващите години от живота си, когато може да станат важни промени и събития: 15, 30, 40, 45 и 60.

Тези Стрелци, които са родени от 13 до 20 декември, се намират под покровителството на Сатурн. Твърде противоречиви личности, много мнителни. Те са добри и великодушни, но властни до деспотизъм. Пресметливи, избухливи и несдържани. Иначе са смели, честолюбиви, със заченъци на лидери и силна воля и това ги прави настоящи борци. За тях живота е битка. Умеят да управляват хората. От тях се получат прекрасни ръководители, които се отличават с висок професионализъм. Ангелът, който покровителства хората от тази декада е Касиил. Най-важни години за тях са 19, 36, 38, 40, 45, 57, 75.

Най-успешният ден за Стрелците да осъществят връзка със своя ангел хранител е четвъртък и най-неуспешният – сряда. Всички Стрелци по своята природа са вярващи, а мнозина и религиозни, затова за тях е важно да се обръщат за подкрепа към висшите сили, които да им помагат и да ги напътстват. 

В качеството на талисмани минерални камъни най-подходящи са опал, карбункул, изумруд, ахат, сапфир, тюркоаз, хризолит, топаз, аметист, хиацинт, циркон и въобще камъните с червен и зелен цвят.

Аметист е камък, даряващ на своя притежател късмет и душевно равновесие, тъй като е свързан с ангелите на четвъртък (ден на Юпитер). Освен това предизвиква любов и приятелски чувства у околните към този, който го носи.

Карбункул е полезно да носят бременните жени, защото ще ги пази от неприятности, придава сила и е способен да облекчи раждането. Освен това добре влияе на съня, прогонва лошите мисли, предпазва от меланхолия.

Един от най-мощните камъни талисмани, които осигуряват подкрепата на висшите сили  се явява изумрудът.

Забелязано е, че берилът оказва негативно влияние върху Стрелците. Те губят душевното си спокойствие, стават зли, раздразнителни и непостоянни в своите чувства. Нефритът оказва отрицателно влияние върху пикочно-половата система и зрението на Стрелците.

За Стрелците е полезно да носят изделия от злато, тъй като то е полезно за всички огнени знаци.

За укрепване на връзката с ангелите на Юпитер, се препоръчва да се носят дрехи в светло и тъмно синьо, виолетов, лилав и зелен цвят. Всеки цвят от тях принадлежи на определен ангел и има своето значение.

Като талисмани Стрелците могат да носят изображение или фигура на кентавър.

Връзка със своите ангели могат да осъществят и чрез растенията - глухарче, репей, магарешки бодил, градински чай, карамфил, анасон, нарцис, метличина. Дървета и храсти – палма, дъб, жасмин, кестен, клен, липа, кайсия.

Благоприятни числа за Стрелците се считат – 3, 4, 9 и 12 и всички числа кратни на 3.

Сахиел дарява хората, родени под този знак с умерен темперамент, големи запаси от духовни сили и заедно с това енергия и страст към живота. Отличават се със своето благородство, щедрост и честност, вяра в доброто. От тях могат да станат добри юристи, чиновници, администратори, свещеници, лекари и военнослужещи.

Посоката на света, на която се счита, че се установява ангела на Юпитер е на запад. Именно на тази страна трябва да се обръщат за помощ към него.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати