Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ангелите на Везните (23.09. - 23.10)

Хороскоп

Ангелите на Везните (23.09. - 23.10)

Ангелите на Везните (23.09. - 23.10) - Tribune.bg
Снимка:

Крайните дати са променливи за различните години. Всички родени в това време се намират под влияние на планетите Венера и Сатурн. Ангелът на Венера се нарича Рафаел. Този ангел сам избира хората, които счита за достойни за своя знак. Той ги надарява с красота и благородство, помага им да избягват житейските несгоди и ги подкрепя в трудни минути.

Ангелът на Сатурн е Касиел. В миналото древните магове са приписвали на този ангел много вълшебни свойства. Той не само надарява Везните с много таланти, но и им помага да ги реализират в живота. Дарява ги още с дълголетие и добро здраве.

Везните харесват най-много тъмносини, зелени, аква и пастелни нюанси. Те подхождат на тяхното настроение, тъй като не само ги успокояват и уравновесяват нервната система, но и помагат да установят невидима връзка със своите ангели-хранители.

Везните могат да си осигурят защитата на ангелите, като носят скъпоценни и полускъпоценни камъни. Такива са опал, лазурит, корал, диамант, сапфир, перла, берил, лунен камък, зелен яспис, кристал и хризолит.

Ако носят опал, техните ангели ще им помагат да постигнат успех във всяко начинание. Но само, ако са благородни хора и успеят да преодолеят егоизма и стремежа си към печалбарство. На крайно непостоянните, с неустойчив характер, този камък успех няма да донесе.

Опалът трябва да се носи на лявата ръка и тогава може да им се открие дарът на пророчеството. Тези хора трябва да помнят: никога и при никакви обстоятелства да не подаряват опал на друг човек, иначе ще предизвикат неволна завист у този, на когото са го подарили.

Лазуритът ще помогне на Везните техните недостатъци да не са така явни. Ангелът, който установява връзка с тях посредством този камък, смекчава техните слабости.

За Везните подхожда още металът на Венера бронз. Препоръчва се да имат бронзови украшения и статуетки в своя дом.

Връзка със своите ангели могат да осъществят и чрез растенията. За Везните най-подходящи са невен, роза и теменужка. Препоръчително е да се изсушат венчелистчетата на невена и розите, а след това да направят отвари и запарки от тях и да ги използват за медицински и козметични цели. Това ще окаже благотворно влияние върху кожата. Розите и теменужките да се поставят във вази, в спалнята. Това ще подобри настроението.

Като талисман могат да използват фигури на книга или сърце.

Неудачните дни, когато е по-трудно да се установи връзка с ангелите на своята стихия, са вторник и неделя, а удачните дни, когато това става най-лесно са петък и събота.

Освен ангелите на Венера и Сатурн, за тях се грижат и ангелите на други планети.

Везните, родени в периодът от 23 септември до 2 октомври, се намират под влияние на ангелите само на една планета – Венера. Затова те се отличават с доброта и красота, надарени са с качества като мечтателност и нежност. Важни години за тях са 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72. Тогава могат да станат важни събития в живота им.

Родените в периода от 3 до 13 октомври са под силното влияние на ангела на Сатурн. Той ги надарява с благоразумие. Важни години за тях са също 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72, когато могат да станат важни събития в живота им.

А Везните, родени в периода от 14 до 23 октомври, се намират под покровителството на ангела на Юпитер – Тахиел. На тях той придава качества като чувственост, пристрастие към вкусната храна. За тези Везни важни години са 8, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 74.                         

От това под покровителството на кой ангел се намира човек зависи и неговият характер.  

Везните искат винаги да са свободни като въздуха. Никой и нищо не трябва да пречи на движението им. Обичат просторни помещения, ненавиждат тъмни и тесни пространства. Могат даже да се разболеят, ако трябва дълго време да обитават такива места. За да се чувстват добре Везните, на тях им е необходимо постоянно да им се възхищават, да ги обичат и поощряват. Ако не усещат необходимото им внимание, могат да изпаднат в депресия.                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати