Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ангелите на знак Козирог ( от 21 декември до 20 януари)

Хороскоп

Ангелите на знак Козирог ( от 21 декември до 20 януари)

Ангелите на знак Козирог ( от 21 декември до 20 януари) - Tribune.bg
Снимка:

Ангелите на този знак са Касиил и Зерон. Щастливи числа са 3, 5, 7, 8 (и всички, които се делят на 8), 14. Именно в тези дни е най-добре да се молите на своя ангел, да се обръщате към него за помощ и покровителство. Също така дните вторник и събота. Дните, които трябва да избягвате са понеделник и четвъртък.                               

Архангел Михаил, който сразява Сатаната, също е ангел-хранител на хората, родени под знак Козирог.

Цветове на Козирог са: черен, тъмнокафяв, тъмнозелен, сив, въобще всички тъмни тонове.

Камъни - тюркоаз, оникс, гранат, лазурит, планински кристал, лунен камък, рубин.

Метал – олово.

Ако използвате в облеклото си пречистени цветове, съхранявате камъните-минерали на знака, носите в себе си украшение от рубин, усилвате своята защита и по-лесно ще привличате своите ангели.

Ангел Зерон надарява своите подопечни със самоконтрол, самообладание, чувство за справедливост, постоянство, икономичност, проницателност и сериозност. Ангелът ви помага да бъдете в труден момент сдържани и самокритични.

Козирозите по своята натура не са склонни да излагат на показ своите качества и да прибягват до помощта на своето обаяние – това е под тяхното достойнство. Сдържаността ги кара по-малко да се усмихват, но ако някой е бил удостоен с усмивката им, значи този човек е получил тяхното приятелско благоразположение.

Козирозите, родени в периода от 21 до 31 декември, се намират под покровителството на ангела на Юпитер – Сахиел. Този ангел им помага в търсенето на богатство, почести (уважение) и слава. Може да продължи живота на човек, ако той води праведен живот. Символ на ангел Сахиел са еднорог, еделвайс. Дарява на хората нежност и привързаност към родния дом, чувство за хармония. Най-важните години, в които усилено влияе ангела на Юпитер са 30 и 57.

Козирозите, родени през втората декада ( от 1 до 10 януари) са под влияние на Марс и ангел на тази планета е Самаил. Символи на този ангел са камбани, пиано. Дарява хората, родени през това време със стремеж към стабилен живот, любов към живописта, музиката, декоративното изкуство. Помага им в тези области да постигнат успехи. Надарява ги с чувственост, вярност. Годините, в които усилено влияе върху живота им ангелът на Марс,  са 16, 24, 30, 33 и 57.                               

Козирозите, родени през третата декада ( от 11 до 20 януари) са под влияние на Анаел – ангел на Слънцето. Дарява родените с крепко здраве, жизнерадост, светъл ум и мъдрост, оптимизъм и работоспособност. Понякога им помага да видят бъдещето. Негови символи са карамфил, божур, шпага. Най-важните години, в които могат да станат промени в живота им са: 21, 30, 31, 41, 50, 57.

Най-важният ангел на Сатурн, който управлява знак Козирог, както вече споменахме е архангел Касиил. Негови цветове са черно, кафяво и сиво.

Кристалите, с които по-лесно можете да се свържете с него са хематит, ахат, магнетит, обсидиан, опушен кварц.

Ухания – карамфил, кипарис, мимоза, трицветна теменуга, пачули и чаено дърво.

Търсете помощта на Касиил, когато имате недовършена работа, за трудно разрешими проблеми, преодоляване на препятствия, ограничения, съмнения, за физическа защита, намиране на загубени вещи, премахване на болка, вина или болест. Неговият ден е събота.                                                                                                                                                      


Коментари (2)

Владара Благодаря Ви!
Правите ли лични консултации,как мога да се свържа с Вас?
21.12.2020 22:37 / Отговор
Стоил Спасов Кой може да ми помогне,спор!!?
28.12.2021 19:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема