Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ангелски съвет - тест

Хороскоп

Ангелски съвет - тест

Ангелски съвет - тест - Tribune.bg
Снимка:

Концентрирайте се и почувствайте интуитивно кой ангел ви призовава и иска да ви предаде своя ангелски съвет към вас.

 

1.СЪОБЩЕНИЕ

Вашият ангел ви казва, че молитвите ви ще бъдат чути. Ако имате някакви въпроси/молби, молете се на ангелите, те ще ви отговорят скоро. Може би те ще ви предадат съобщението по начин, който не бихте очаквали, така че бъдете много внимателни: съвпадения, неочаквани събития, интуиция, малки детайли могат да предадат послания от ангелите, както и нови мечти и вдъхновения.

 

2.РЕАЛИЗАЦИЯ

Вашият ангел ви казва, че вашите обнадеждени желания скоро ще бъдат изпълнени. Всичко, от което се нуждаете, е малко търпение и постоянство, за да постигнете мечтите си. Може да почувствате, че сте изчерпали инерцията си, но ангелите ще ви помогнат да си възвърнете силата и да завършите започнатото.

 

3.ОПРОЩЕНИЕ

Вашият ангел ви моли да се освободите от оплакванията си. Гневът ви държи в плен – може да имате причина да се ядосвате, но плащате твърде висока цена за това. Така че той ви моли да не носите в себе си болката за действията на някой друг. Затворете миналото и освободете собствената си душа, простете на другия, който ви е наранил. Ангелите правят това по-лесно за вас сега: те ви изпращат лечебни енергии на прошката. Време е да сложите край на миналото и да започнете нова ера!

 

4.ВНИМАНИЕ

Съсредоточете вниманието си върху доброто, красивото. Вашият ангел ви посочва, че напоследък сте позволили на негативността да доминира над душата и мирогледа ви. Той иска да знаете, че имате също толкова причини да се радвате! Избройте за себе си това, за което можете да бъдете благодарни на небесните сили. С помощта на ангелите, сега можете да се пренастроите! Те ви помагат да видите красотата в живота, защото щастието е състояние на ума.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ангел, тест
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети