Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ангелско послание за седмицата – тест

Хороскоп

Ангелско послание за седмицата – тест

Ангелско послание за седмицата – тест - Tribune.bg
pixabay

Изберете вашето ангелче интуитивно. То ви носи важно послание за близкото бъдеще. Вижте какво е то.

Ангели-ТестАнгели-Тест

Ангелче 1

Необходимостта от избор стои през вас. Може би наистина сте достигнали повратна точка, кръстопът в живота си и съдбата очаква от вас да вземете решително решение. Възможно е единият път да изглежда лесен и изкушаващ, а другият да е труден и може би да е свързан с болезнени жертви. Въпреки че трябва да вземете решението сами, вашият ангел-хранител казва, че единственият правилен избор е, когато слушате гласа на съвестта.

Ангелче 2

Задават се събития, които напълно ще разстроят спокойствието ви, но ще ви освободят от неща и ситуации, които вече не служат на вашето развитие. Промяната ще нахлуе в живота ви с елементарна сила и ще бъде невъзможно да й устоите. Дори не опитвайте: колкото по-скоро се предадете, толкова по-бързо тази мощна енергия ще бъде укротена. Бурята обикновено разрушава всичко, за да се роди нещо ново във вас, около вас.

Ангелче 3

Търсите баланс. Подсъзнателните сили и мотивации се борят с проблемите на съзнанието и осъзнаването: емоцията се противопоставя на разума, страстта се противопоставя на волята. Важно е да приемете, че не винаги можете да вземате решения, следвайки логиката и разума, трябва да дадете поне толкова място на гласът на сърцето. И обратното, не можете да разчитате само на чувствата си. Ако си дадете нужното време да вземете решение, можете да излезете от тази задънена улица.


Етикети тест, ангели
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати