Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Антуриумът, който обича музиката и човешкия глас

Хороскоп

Антуриумът, който обича музиката и човешкия глас

Снимка:

Антуриум е празнично растение, създава празнична атмосфера. Листата му приличат на широко сърце и могат да бъдат бели, ярко червени и по-рядко розови. Вашата свекърва обича да чете любовни романи? Значи на нея не ѝ достигат положителни емоции в живота. Купете й Антуриум и тя ще започне повече време да прекарва с внука си. Това в кръга на шегата, но не е далеч от истината.

Антуриума е жизнерадостно цвете и кара унилите хора с мрачни мисли да започнат да се усмихват. Подарено на хроничния мърморко на рождения му ден, цветето гарантира весело изкарване на празника и по-нататъшно терапевтично въздействие. Антуриума ще стане добър приятел на всички, които страдат от честа смяна в настроенията.

Силната енергия на цветето въздейства още на плахи и неуверени в себе си хора. Помага им правилно да възприемат действителността, ясно да разбират ситуациите и укрепя увереността им. Избавя и от излишна скромност. Използва се за корекция на енергията и установяване на баланс между енергиите Ин и Ян. Цветето подхожда на всички, които се занимават с творчество и интелектуален труд, както и помага да се повиши социалният статус.

Някои астролози определят Антуриума като цвете на Водолей. Цветята на този въздушен знак обичат звука на музиката и човешкия глас. Говорете на вашия Антуриум, споделете своите мечти или фантазии. Колкото по-необичаен е вашият разказ, толкова повече ще му хареса. Добре му се отразява екзотична музика и Ню ейдж.

Растението добре би се чувствало, ако го сложите на шкаф, където стоят книги или сервизи. Ако предпочитате го сложите да виси. Изследвано е, че получава заряд от подобни места. Не определяйте време за обгрижването му. Правете го спонтанно. Като цвете на Уран, то обича неочакваните промени. Може да се сложи във всяка стая, където е топло, светло или полу-светло, но без преки слънчеви лъчи. Нуждае се от повишена влажност на въздуха и обича напръскване с вода.   


Коментари (1)

Светлана Христова Благодаря Ви! Винаги ни помагате да сме в синхрон с вибрациите на ден!
01.08.2020 07:10 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още