Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Архангел Метатрон

Хороскоп

Архангел Метатрон

Архангел Метатрон е мощен Архангел на необятен духовен огън, мъдрост и божествена светлина. Ангелът, който е водил еврейския народ през пустинята през 40-те години, прекарани в пътуване до Обетованата земя.

Има някои теории, според които пророк Енох в Библията е бил физическо въплъщение на Архангел Метатрон и пророк Илия, физическо въплъщение на Архангел Сандалфон.

В различни текстове има много предположения за това, какво означава неговото име: „онзи, който заема престола до Господния престол“, или „Тайнственият ангел“. Самият Бог повел Енох директно към седмото Небе - най-високото Небесно ниво, получил крила и се превърнал във велик Архангел на име Метатрон.

Тъй като Енох бил умел и честен книжник на Земята, на него било поверено същото дело на Небето: да записва всичко, което се случва на Земята, и да го съхранява в акатистите (известни като Божествената книга на живота или записите на Акаша). Енох е този, който отговаря за записването на всички материали.

Метатрон обикновено се нарича „Ангел на живота“. Това се дължи на ролята му с акашовите записи. Акашовите записи съдържат разкази за всичко, което се случва в огромните многоизмерни сфери на Небето и Земята. Понастоящем Метатрон активно участва в ръководството и подкрепата на човечеството, учи хората как да използват духовната си сила, докато той записва изборите им в големия архив на Вселената.

Специално място в сърцето на Метатрон има за децата, особено на духовно надарените. Метатрон помага на наскоро починали деца да се адаптират към Рая. Той казва:” Времето ви е планирано според календара на вашата душа и смъртта няма да дойде по-рано неочаквано и предсрочно. Няма преждевременна или непланирана смърт и всички неприятни неща, свързани със смъртта, съществуват главно в човешкото въображение. Дори и тези, които умират при трагични обстоятелства, се спасяват от болезнени страдания чрез Божията намеса. Душите им се отстраняват от телесната обвивка в момента на неизбежността, много преди страданието да започне.”

Енергията на Архангел Метатрон е много силна и съсредоточена, като лазерен лъч. Той има страхотна движеща сила и винаги ще ви помогне да преодолеете несигурността си и смело да направите крачка напред. Той също е философ и е готов да ви помогне да разберете какво причиняват действията на хората и защо възникват определени ситуации.

Метатрон може да ви подкрепи, ако се активира коронната ви чакра, така че вашето духовно осъзнаване да се издигне във висшите енергийни центрове на божествената комуникация и да се разкрие по-дълбокият смисъл на посланията и ученията, които той предава.  Архангел Метатрон може да комуникира с вас по следните начини :

 -Чрез усещане

- Чрез импулс да се предприеме действие.

- Чрез мисъл / интуитивен тласък

Изтръпванията на коронната чакра са често срещано преживяване, което може да имате, когато вашата коронна чакра се отваря.

Архангел Метатрон ви призовава да промените мислите си. Всеки път, когато усетите желание да замените отрицателна мисъл с положителна, този порив може да е знак от Метатрон.

Призовавайте Архангел Метарон да се грижи за децата ви или когато имате болно дете, ще ви даде напътствия какво лечение е добро за него, просто следвайте знаците, които ще ви даде. Може да го призовете и когато близък човек е на смъртен одър или вече е починал, но усещате, че душата му не е спокойна и все още е около вас! Архангел Метатрон ще успокои душата му и ще я направлява, ще я отведе там, където ще намери покой и щастие.

Призовавайте Архангел Метатрон, ако ви предстои трудна среща или разговор, имате сложна ситуация, ако усещате, че енергията на работното ви място, трябва да се балансира, за да се храмонизират и хората, които присъстват там. Той ще се озове на молбите ви и ще ви помогне, просто го помолете!

Може да използвате физически инструменти (като кварцов кристал или жълта или златиста свещ) в медитация, за да призовете Метатрон като „стълб светлина." Той ще ви помогне да се освободите от всички енергии, които не служат на вашето по-висше благо или на волята на Създателя.

Можете да видите искри, ярки проблясъци около себе си, заради огненото му присъствие. Друг начин, който Метатрон може да избере да привлече вниманието ви, е чрез силен аромат около вас. Когато получите необичайна миризма на силни билки и подправки като чили или люти чушки, това е знак от Метатрон.

Архангел Метатрон е невероятно напреднало и високо вибрационно същество.  Той е посредник между Небето и Земята, помага да разберем небесните перспективи и ни учи как да си сътрудничим с ангелите. Метатрон е участвал във формирането на свещената геометрична структура на Космоса и пряко е участвал в създаване структурата на Сътворението.

Кубът на МетатронКубът на Метатрон

Кубът на Метатрон е един от даровете, които Метатрон е разкрил на човечеството. Това е звездата Меркаба, наречена куб на Метатрон или понякога наричана символ на Метатрон. Това е геометрична, многоизмерна форма, която е направена от светлина, цвят, звук, духовен огън и вибрационна честота. Кубът е хармонично създадена структура, която в себе си има редица защитни сили. Има мощна лечебна способност. Поставете изображение на куба навсякъде, където искате да ви напомня за любящото, балансиращо присъствие на Архангела.

Можете да призовете Архангел Метатрон и неговия лечебен куб, за да ви изчисти.    


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още