Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Архангел Михаил – този, който придава хармония на отношенията

Хороскоп

Архангел Михаил – този, който придава хармония на отношенията

Архангел Михаил – този, който придава хармония на отношенията - Tribune.bg
Снимка:

Архангел Михаил е най-почитаният ангел не само в християнството, но и в юдаизма и в исляма

Архангел Михаил е поставен начело на всички небесни ангели от самия Бог. Името му в превод от иврит означава „който е като Бог“. Този ангел се отличава с голяма духовна сила. Той е верен войн за Божията слава и спасението на целия човешки род.

В юдаизма Михаил се счита за водач на Светлината, който контролира цялата армия на Господа и я води да се бие с армията на силите на Мрака. Михаил е един от четирите основни Архангела, които стоят пред престола на Бога и защитават всички краища на света. Освен това Архангелът трябва да присъства на Страшния съд - той е защитник на душите на всички починали вярващи. Въоръжен с меч, охранява вратите на рая.

За първи път този Архангел става известен с това, че печели първата си победа на небето над падналия ангел Луцифер. И днес се смята, че техните битки продължават и се водят периодично на Земята.

Архангел Михаил е защитник на добрите отношения като цяло, но особено на тези на брака, внася хармония и добро разбиране в тях - от ежедневните отношения до интимните. Може да се каже, че той осигурява баланса между любовта и сексуалното желание. Улеснява здравословното поколение на видовете, приятелството и брачната вярност.

Архангел Михаил е най-почитаният ангел не само в християнството, но и в юдаизма и в исляма. Именно той стои начело на Светата армия от ангели и архангели, поради това той се нарича архистратиг . Обръщайки се с молитва към Архангел Михаил можете да се сдобиете с подкрепата на мощен ходатайник. Архангелът Михаел помага на хората да се свържат със собствената си същност, връзката с него поставя хората в контакт с нова енергия, с по-високо качество и по-чиста. Архангел Михаил е истински чудотворец, помага на много молитви. Небесните ангели не са само Божии пратеници, те са застъпници пред Господа за всички нужди на хората и за опрощение на греховете им. Но най-важните съобщения, свързани с хората, се предават директно от Архангел Михаил.

Можете да търсите помощ през целия ден, но е най-подходящо да отправяте молитва сутрин, на разсъмване. Ако човек почувства, че заплаха е надвиснала над него или е неспокойно в душата му, нека се обърне за помощ към своя защитник. Архангел Михаил покровителства всички, които идват при него с чисто сърце.

Управител на неделя е Слънцето, а негов представител е Архангел Михаил, първият между архангелите. Затова днес можете да го призовете, ако се чувствате изгубени, изплашени, уязвими, немотивирани, ако тъпчете на едно място или имате нужда от кураж, мотивираност, енергия, самоувереност, закрила, указания, какви стъпки да предприемете. Той незабавно ще се отзове на повика ви, ще ви вдъхне кураж, ще ви осигури защита – физическа и емоционална. Достатъчно е да кажете наум:

„Архангел Михаил, моля те, ела при мене сега. Имам нужда от помощта ти!”

И мислено да опишете от какво се нуждаете. Самовглъбете се. Отдайте се на усещанията си. Архангел Михаил притежава огнена енергия и може да усетите горещи вълни да пробягват по тялото ви, а може да имате някакви други усещания.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Anna Bush Името ми е Анна
Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
07.06.2022 17:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати