Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Астрологичен обзор на седмицата от 11 до 17 юли

Хороскоп

Астрологичен обзор на седмицата от 11 до 17 юли

Астрологичен обзор на седмицата от 11 до 17 юли - Tribune.bg

На 13 юли Венера тригон Сатурн

На 13 юли Пълнолуние в Козирог

На 14 юли Меркурий секстил Уран

На 14 юли Венера квадратура Нептун

На 16 юли Слънце съвпад Меркурий

На 17 юли Меркурий тригон Нептун

На 17 юли Слънце тригон Нептун

 

 Тази седмица се запазва напрежението от емоционален и психически характер. Навлизаме в трансформиращ период от живота си. Положителното е, че ще има изпускателен клапан за освобождаване.

Тригонът на Венера/Сатурн на 13 юли ни подтиква да бъдем по-практични в действията си. Рисковете са премерени, действията обмислени и планирани. Тези дни са подходящи за решаването на практически въпроси и дългосрочно планиране.

Пълнолунието по оста Рак-Козирог на 13 юли има водеща роля през седмицата, тъй като ни изправя лице в лице с професионални и семейни проблеми, които са от голямо значение за нас. Трябва да обърнем внимание на субективното поведение, което ще повлияе на кариерата и семейните отношения, тъй като ще ни липсва обективност.

Участието на Плутон в съвпад с Луната в Козирог на 14 юли играе ролята на катализатор, тъй като подчертава необходимостта от радикална промяна на обществения ни имидж. Подтиква към решителност и упоритост при решаване на заплетени проблеми. В същото време положителните аспекти на Нептун от Риби и Уран от Телец извеждат въображението, креативността и проницателността на всички нива.

На 14 юли тригонът на Меркурий в Рак към Уран в Телец засилва изобретателността и раждането на новите идеи. В същия ден Венера в Близнаци образува квадратура с Нептун в Риби, което води до ирационални мисли в личния ни живот. Чувствата са объркани. Ставаме емоционално уязвими.  Общуването с партньорите ни могат да бъдат по-усложнени, заради някои недоразумения. При ново запознанство може да получите погрешно впечатление за някого. Трябва да се внимава, тъй като е възможно да ни изглеждат хората идеални, но е по-вероятно да бъдем измамени. Все още е възможно да бъдем въвлечени в избори, които временно ще ни развълнуват, създавайки проблеми в личния ни живот.

На 16 юли съвпадът на Слънцето с Меркурий в Рак засилва нуждата от общуване, особено по отношение на семейството. В същото време ни дава възможност да изразим по-дълбоките си чувства и мисли, които може да са ни притеснявали в предишния период от време. Благоприятно време за интелектуална дейност, за преговори. Лесно могат да се намерят решения на важните въпроси.

На 17 юли тригонът на Меркурий в Рак с Нептун в Риби засилва въображението и съпричастността. Разбирателство в семейната среда, което помага да се преодолеят натрупаните напрежения от миналото, които са ни тревожили на емоционално и психологическо ниво. Същия ден тригонът на Слънцето с Нептун засилва интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници. Можем да наречем целия този процес вдъхновение, което ни отваря към по-високи и по-трансцендентни реалности, носещ ползотворни прозрения, които ще бъдат чудесна насока за подобряване на качеството на живота.


Етикети седмица
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати