Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Частично лунно затъмнение на 10 януари

Хороскоп

Частично лунно затъмнение на 10 януари

Частично лунно затъмнение на 10 януари - Tribune.bg
Снимка:

Затъмнението на Луната може да окаже силно влияние върху емоционалното състояние на човек

На 10 януари в 21:11 ч. има частично лунно затъмнение, последвано от пълнолуние.  Това може да окаже доста силно влияние върху живота на много хора. Тъй като затъмнението ще се случи в знак Рак, чийто елемент е водата, то ще засегне най-вече такива области от човешкия живот като любов, семейни отношения, битови проблеми.

Затъмнението на Луната може да окаже силно влияние върху емоционалното състояние на човек, връзката му с близките, атмосферата в къщата. Лунното затъмнение се случва през периода на пълнолуние, а самото пълнолуние оказва също много силно влияние върху човешкото тяло и всички живи същества в природата. 

Затъмненията имат много негативен ефект върху някои хора и могат да доведат до по-силни психични реакции, поради които се появява неуравновесеност, истерия, неадекватно поведение. Много хора изпитват агресия, раздразнителност, получават нервни сривове и като цяло повишена емоционалност през този период. Женската половина на човечеството е по-податлива на влиянието на лунното затъмнение, така че жените трябва да бъдат изключително внимателни към здравето и отношенията си.

Внимавайте да не се поддавате на пристъпи на ревност, избягвайте разправиите и скандалите, което може да доведе до разрушаване на семейните и любовните отношения. Много хора ще почувстват нарушение на съня и безсъние, могат да страдат от главоболие и задържане на течности в тялото. По време на затъмнение може да се наблюдава повишена чувствителност на стомаха, което допринася за увеличаване на броя на натровените хора.

По време на лунните затъмнения се увеличава броят на хората, предразположени към самоубийство. Учените обясняват причината за това в прекомерното потапяне в собствените си преживявания, усилено от астрономическото явление. Такива хора изпадат в депресия, последствията, от които са непредвидими. 

Влиянието на затъмнението върху човек се проявява в периода три дни преди началото и три дни след края на събитието. 

По време на затъмнението връзката между човека и Вселената забележимо се засилва, което допринася за осъществяването на заветните желания. Трябва да се опитате да визуализирате вашите желания и да ги изживеете така, сякаш те вече са изпълнени и чувствате удоволствието и радостта от това. 

 


Коментари (2)

Violeta Ivanova Чета с интерес всеки ден!
10.01.2020 20:29 / Отговор
Абре Недялко Поредната простотия на поредния невеж!
10.01.2020 22:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема