Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Числата на късмета – забавна нумерология

Хороскоп

Числата на късмета – забавна нумерология

Снимка:

В нумерологията има определени цифри и комбинации от числа, с които можете да привлечете каквото искате в живота си, да ускорите процесите и дори да управлявате времето!

Ако трябва да ускорите този или онзи процес (например, закъснявате за работа, но няма транспорт или не са останали пари в портфейла ви, а дългоочакваната заплата се забавя), повтаряйте си възможно най-често: „двадесет“.

2 ще умножи усилията ви, а 0 ще анулира силата на противодействие.

Ако напротив, трябва да забавите този или онзи процес (например детето ви е казало, че възнамерява да направи нещо спешно, но това не е част от плановете ви), повтаряйте си: „четири“.

4 е квадрат - най-стабилната фигура. Тя е тази, която ще забави, ще заземи действието. Освен това всички страни на квадрата са равни, така че където и да отидете, навсякъде е едно и също - стабилност и забавяне.

Ако трябва да увеличите нещо (например количеството на банкнотите в портфейла си или броя на феновете), представяйте си това и повтаряйте: „седем плюс едно“.

7 е числото на мистериозно действие, 1 е числото на целите и енергията, а 8 (7 + 1) е числото на безкрайността.

Ако трябва да намалите нещо (например собственото си тегло), представете си, че сте като стройна бреза и повтаряйте: „десет минус едно“. Но в този случай бъдете готови за промени: 10 - 1 = 9, а 9 е числото на промените.

Ако трябва да построите или възстановите нещо (нов дом, връзка с шеф или любим човек), представяйте си това нещо и повтаряйте: „четиридесет и четиридесет“. Ще се умножава до безкрайност.

Ако, напротив, трябва да унищожите нещо, трябва да си представите това нещо и да си кажете: „четиридесет и четири“. Първо, тези цифри приличат на две мълнии. И второ, налагането на един квадрат (4) върху друг квадрат (4) разделя всяка стабилност на части, защото ъглите стават осем, а 8 е числото на безкрайността. Така раздробяването ще става до безкрай - в прах.

Ако ви липсва щастие, късмет, лекота, повтаряйте: „двадесет и едно“.

Ако нямате достатъчно време, повтаряйте си „деветдесет и едно“. 9 е промяна, 1 е най-бързата цифра. Освен това 1 е началото, 9 е краят, тоест пълното покритие на времевия цикъл.

Така се оказва, че номерът 911 изобщо не е случаен и се използва не само като номер на спасението. Маговете знаят, че 911 е и номерът на Вселенската канцелария - там, където всичко си има своето време.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема