Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Числата разкриват бъдещето

Хороскоп

Числата разкриват бъдещето

Снимка:

Намислете си желание и погледнете часовника: Числата, които виждате, разкриват какво ви очаква в бъдеще.

Според нумеролозите числата, които забелязваме, тези в нашата дата на раждане, номерът на дома – всички те могат да повлияят на нашата енергия и подсъзнание, но също така описват черти на личността и предсказват бъдещето.

Има и нумерологичен ритуал с числа, които виждате на часовника в даден момент, когато си мислите за желанието, което искате да се изпълни. Нумеролозите вярват, че тези числа могат да ви дадат насоки какви стъпки да предприемете, за да сбъднете желанието.

Затворете очи и си представете това, което най-силно желаете. Визуализирайте го така, както бихте искали да се случи наистина, фантазирайте, след което отворете очи и погледнете часовника си. Съберете числата, които сте видели, и ги приведете до едноцифрено число.

Ето един пример:

Например, на часовника виждате 09:47. Съберете тези числа

9 + 4 + 7 = 20

2 + 0 = 2.

Вашето число на подсказка в този случай е 2

Едно

Ако изчисленията се свеждат до 1, това предполага, че трябва да се вслушвате в хората по-често и да работите в екип. Независимостта е добра, но сега трябва да се опитате да работите в сътрудничество с някого, защото това може да ускори реализацията на вашето желание. Освен това, когато някой ви помоли за помощ, също не отказвайте.

Две

Трябва да се съсредоточите върху личните неща. Не бива да губите време за странични въпроси. Отделете повече време за своите отговорности. Ако не го направите, това може да доведе до нови проблеми.

Три

Очакват ви страхотни нови начала и привличате реализацията на желанието си, ако завършите започнатото. В близко бъдеще можете да поемете важни задачи във всяка област от живота. Възможни са приятни запознанства.

Четири

Това е универсално число за щастие. Ако часовникът показва времето, от което получавате това число, тогава съдбата ви е само във вашите ръце. В близко бъдеще си струва да поемете по планирания път - там ви очакват много положителни неща.

Пет

Това число означава, че трябва да се съсредоточите върху определени цели. Време е да спрете да поемате рискове за известно време. Логиката е по-силна от емоциите и чувствата.

Шест

Слушайте интуицията. Шестото чувство ще бъде много мощно и вътрешният глас може да ви каже по кой път да поемете. Не се страхувайте да взимате големи решения.

Седем

Числото седем е знак, че Вселената е на ваша страна. Очакват ви много благоприятни моменти и ако вярвате, че промяната ще донесе нещо добро, животът скоро ще се оправи.

Осем

Числото 8 означава, че е време да спрете да губите пари, да харчите енергия за безполезни неща и да общувате с негативни хора. Трябва да бъдете много внимателни, когато вземате важни решения.

Девет

На езика на числата числото 9 означава духовна мъдрост. На нумерологичен език може да бъде преведено, като духовна интуиция и духовно просветление. Числото е небесно и ангелско. Числото 9 играе огромна роля в нашия живот, явява се като защитник и водач (пътеводител).  


Топ новини

виж още

Актуална тема