Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Да сънувате църква или свещеник

Хороскоп

Да сънувате църква или свещеник

Снимка:

Да сънувате църква 

Ако видите насън красива църква, която се намира близо до вас, трябва да очаквате подкрепа от приятелите си. Но ако се намира далеч от вас, това е предвестник на безсилието в действителност или разочарование. 

Ако в съня си влезете в църквата, това означава, че трябва да се покаете, или вече се разкайвате за нещо. Ако сънувате, че сте вече в църква, това означава, че в реалния живот ще имате човек, който може да ви утеши в скръб и да ви подкрепи в беда. 

Ако болен човек сънува, че спи в църква, обещава възстановяване, оздравяване. А на здравият - болест. 

Добър знак, обещаващ признаване на вашите заслуги в бъдеще, чест и уважение, е сънят, в който присъствате на църковна служба. 

Ако насън изградите църква, това ви обещава богатството, което сами ще постигнете. Но разрушената църковна сграда подсказва, че скоро късметът ще ви напусне, плановете ви ще се провалят и вие ще започнете да изпитвате нужда.

Да видите свещеник насън

Ако в съня ви се появи свещеник или друг духовник, това може да означава, че се нуждаете от подкрепа. Може би имате нужда от благословия или духовно наставление. 

Ако свещеник ви благослови насън, това е добър знак, показващ, че ще имате успех в бизнеса, благополучие в семейството, добър материален доход. 

Ако свещеникът в съня ви не се държи много добре към вас (например изразява гнева си, крещи или ви изоставя), това означава, че трябва да преразгледате възгледите си за проблемите си, опитайте се да намерите различен подход към техните решения. 

Важна е и дрехата, в която свещеникът е бил облечен в съня ви. Ако тези дрехи са тъмни, тогава сънят предвещава тъга и скръб. Ако е облечен в красива църковна одежда, предвещава хубави неща, благосъстояние.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още