Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Да усетим пълнотата и радостта от всеки миг на битието!

Хороскоп

Да усетим пълнотата и радостта от всеки миг на битието!

Снимка:

Когато си върнем хармонията на духа, ще върнем и здравето на тялото си

Животът е винаги прекрасен! Наоколо цялата природа кипи и прелива от живот. Денем Слънцето грее и разпръсква цялата си животворна светлина и топлина над земния свят. Вечер, неговото място се заема от сияйната Луна. А вижте и звездите! Те също сияят, трептят, преизпълнени със светлина, красота и хармония.

Можем ли да кажем същото за себе си, когато още сутринта се събуждаме навъсени, подготвяйки се без желание за новия ден. През цялото време оставаме унили, често се сърдим или ядосваме на някого или за нещо и вечер си лягаме неудовлетворени. И така ден след ден животът ни намалява все повече и повече. Срещнем някой познат и на въпроса ни “как си?” получаваме отговор “долу-горе” или “добре съм, ама...” .

Няма щастлив живот, има само щастливи дни, а за някои и това не съществува. Колко неизпълнени желания, нереализирани надежди, отминали любови, липса на пари, за да си купим всичко, което искаме, а тези, които ги имат, за да си купят, знаят, че с парите пак не се купува щастие и има други липси за душата.

Първо боледува душата на човек, а после се разболява и тялото му. Тъгата на душата се отразява на вътрешните органи, защото те не получават своята животворна енергия, храната, горивото, което да ги поддържа. С мрачните си мисли сами спираме кранчето и се лишаваме от източник на живот и здраве. Който не пренастрои душата и тялото си към Вселенската хармония е обречен. Когато си върнем хармонията на духа, ще върнем и здравето на тялото си, защото лошото настроение, неудовлетворението, това е признак за нашето неблагополучие.

Освободете се от гнева, злобата и обидата. Пуснете ги да си вървят и не ги задържайте в себе си. Нека да съзерцаваме величието и покоя на природата, да се изчистим и заредим енергийно, да се преизпълним с мъдростта и нейната сила. Да усетим пълнотата и радостта от всеки миг от битието!  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив