Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Да ви кацне калинка – поздрав от Вселената

Хороскоп

Да ви кацне калинка – поздрав от Вселената

Да ви кацне калинка – поздрав от Вселената - Tribune.bg
Снимка:

Древните вярвали, че срещите с определени животни могат да бъдат предвестници на важни събития. Това са знаци, които трябва да се разберат - те могат да предупредят както за опасност, така и за неочаквана радост, която ще навлезе в живота ви.

Това мъниче е символ на късмет, успех, изобилие. Ако ви кацне калинка по тялото или близо до вас, определено ви чака нещо много добро, радостно и приятно. Това е символ на победата на светлината над мрака, вашата лична малка победа над несгоди и проблеми.

Просто така калинките не долитат, те идват при човека, на когото Висшите сили „намигват“, насърчавайки го и настройвайки го за късмет. Това е напомняне, че въпреки временните проблеми, ви очаква прекрасно бъдеще, трябва само да преминете достойно през временните несгоди.

Казват, че всичко се променя, а за вас - само към по-добро. Имайте само малко търпение и се подгответе за прекрасните моменти на истинско щастие. В този момент животът ви се променя към по-добро. Затова не се отчайвайте, вярвайте в най-доброто и не се оставяйте да „изгаснете“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети успех, късмет

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати