Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дърветата покровители на Зодиака

Хороскоп

Дърветата покровители на Зодиака

Дърветата покровители на Зодиака - Tribune.bg
Снимка:

Всеки човек трябва да познава своето дърво-покровител по Зодиака

От незапомнени времена хората вярвали, че дърветата имат специални магически сили и могат да влияят на хората по най-невероятния начин. Някои дървета могат да лекуват и пречистват енергийното поле на човек, а други, напротив, могат да бъдат наречени енергийни вампири. Всеки човек трябва да познава своето дърво-покровител по Зодиака, защото по този начин ще получи голям съюзник, който по всяко време на годината може да помогне за възстановяване на енергийния поток.

Овен

В хороскопа на дърветата се казва, че дърветата на Овен са бор, дъб, ела, елша и липа. Звездите препоръчват на хората, принадлежащи към този зодиакален знак, да избират самотни дървета, които имат буйна и добре развита корона. Винаги могат да общуват, но общуването с техните дървета е най-добро в началото на лятото.

Телец

Дървото според зодиака за Телец е преди всичко топола. Също така едно от основните дървета за представителите на този знак се счита кестен за мъже, а за жените - орех. Трябва да бъдете изключително внимателни, когато се занимавате с тополата, защото тя не само може да изчисти енергията, но и да ви я отнеме.
Тополата е напълно е безразлична към човека, но при контакт с нея попива всичката отрицателна енергия. Затова е полезно в градовете да има тополи, които играят ролята на санитари.

Близнаци

Дърветата-покровители на Близнаците са клен и ябълка. Също така може да изберат круша в качеството й на енергиен помощник, особено по време на периода на цъфтеж. Общуването с тези дървета е най-добре в късно лято.

Рак

За хората родени под знака Рак, техните дървета според хороскопа са бряст, върба и елша. Най-доброто време за изчистване на енергията за Раците ще бъде май или август.

Лъв

За Лъвовете техните дървета талисмани са кипарис и бряст. Особено за мъжете от този знак, дъбът също е мощен източник на положителна енергия. Препоръчително е хората от този знак да общуват с техните дървета най-вече през април и септември, но може и по-друго време.

Дева

Според хороскопа на дърветата източник на енергия за Дева са лешник, слива и елша. Някои астролози прибавят и ябълката и то във времето, когато дава плод. Общувайте с вашите дървета талисмани през юли, август и октомври, което съвсем не значи, че не може да го правите и през другото време.

Везни

Вашите дървета талисмани по дървесния зодиак са бреза и липа. Особено внимание трябва да се обърне на брезата, защото именно това дърво не само може да стабилизира емоционалното състояние на представителите на знака, но и да ги освободи от физически заболявания.

Скорпион

Дърветата талисмани на Скорпион са шипка, глог, бор и кестен. Може също да се причисли и офика. Общувайте с вашето дърво винаги, когато искате, но са най-ефективно най-вече в началото на пролетта, когато дърветата се разпукват.

Стрелец

Габърът и кедърът са най-силните дървета талисмани за Стрелец. Именно тези две дървета могат пряко да повлияят на физическото и духовното състояние на представителите на този знак. Най-доброто време за общуване с тях е март, август и октомври, но може и когато имате нужда.

Козирог

Лечебна сила за Козирог имат бук, бреза и ела. Можете винаги да общувате с тях, но препоръчваното време е веднага щом се стопи първия сняг (първа пролет) или в края на лятото.

Водолей

Най-силният покровител на Водолей според дървесният хороскоп е тополата, също и липата. Времето за всякакъв енергиен контакт с вашето дърво е късна пролет, което не изключва и през друго време контакта.

Риба

За Риби - дърветата според дървесният хороскоп са лиственица, тис, орлови нокти и калина. Особено полезни за хората от този знак са плодовете им. Най-подходящото време за възстановяване на енергийния баланс е средата на лятото.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети дървета

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати