Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Диетата на Филип Киркоров

Хороскоп

Диетата на Филип Киркоров

Диетата на Филип Киркоров - Tribune.bg
Снимка:

Филип Киркоров, като всяка публична и известна личност, се опитва да следи за външния си вид. За да поддържа необходимото тегло използва различни диети. Веднъж загубил 7 кг, докато бил на диета с яйца, базирана на използването на яйца и грейпфрут. Продължителността на такава диета е 3-5 дни. Това е доста трудна диета, с минимално количество въглехидрати. Трябва да консумирате колкото се може повече вода, да ходите на чист въздух, да правите водни процедури. Но от прекомерно физическо натоварване по време на диетичния период трябва да се откажете.

Изпълнителят в едно интервю казва:

„Втора седмица съм на диета, ям само грейпфрут и яйчен белтък. Жълтъкът не е разрешен - той съдържа холестерол! Хората, които се грижат за мен ми носят яйца всеки ден. Омръзна ми, разбира се, но за две седмици вече свалих седем килограма!“

През деня можете да изядете 5 белтъка и 5 грейпфрута. Препоръчително е да приключите с храненето до 20:00 часа. Така за три дни диета ще ви трябват само 15 грейпфрута и 15 белтъка. Също така, по време на диетата, трябва да изпивате поне 2-3 литра вода. Чай и кафе не трябва да се консумират. На такава диета за 3-5 дни можете да свалите 4-5 кг без никакви проблеми. Тази диета не се препоръчва да продължи повече от седмица.

Освен диетата с яйца за бързо отслабване, Филип Киркоров успешно използва мандаринова диета. Само три дни ядене на мандарини позволява на изпълнителя да свали 1-2 кг преди важни участия. Мандарините са много полезни за отслабване. Те съдържат вещества, които допринасят за загуба на тегло, много фибри и голямо количество витамин С. Освен диети за поддържане на добра физическа форма, Филип Киркоров се отказва от лошите навици и се опитва да не яде през нощта.

По време на разтоварващите дни внимателно следете здравето си. При най-малките признаци на влошаване на общото състояние, замаяност, главоболие, болки в стомаха или някакъв друг дискомфорт, спрете незабавно! Най-вероятно тази конкретна диета не е подходяща лично за вас.                                                                                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети