Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Днес получавате това, което сте посели - 15 октомври, четвъртък

Хороскоп

Днес получавате това, което сте посели - 15 октомври, четвъртък

Снимка:

Всякакви чудеса могат да се случат днес. Недейте да се затваряте в себе си, да се криете в черупката си, нито в дома. Излезте от къщи, погледнете огромния свят и го вижте в цялото великолепие и хармония! Ще разберете много неща. Вашето отношение към хората, света и себе си, днес ще се отрази в събитията, които ще се случат.

Запомнете: всичко, което идва при вас в днешния ден, трябва да се приеме. Независимо дали е добро или лошо, не го отхвърляйте от себе си. Ако разберете и осъзнаете същността на всичко, което се случва, можете да повлияете на цялостната ситуация. И привидно негативният жизнен момент ще престане да изглежда непоправим.

Не оставяйте нещата недовършени днес, в противен случай те ще ви преследват дълго време и ще ви попречат да се развивате.

Днес, в 28 лунен ден, всеки получава заслуженото. Зависи как е живял през изтеклия лунен месец. Ако сте живели по правилата, вървели сте по правия път, били сте праведни в делата си, ще бъдете възнаградени по някакъв начин. Например, запознавате се с нов приятел - това е някакъв вид награда, този човек ще ви донесе в последствие някаква полза, ще допринесе за развитието ви, ще ви направи полезна услуга или ще ви запознае с някой друг човек, който ще изиграе важна роля в живота ви. Всичко е взаимосвързано. Трябва да осъзнаете какво се случва и да търсите разковничето и замисъла във всяко нещо.

Ние дори не мислим за собствените си действия и техните последици. Но идва момент, когато - независимо дали ви харесва или не - постепенно ще си спомните какво сте направили. Затова не се изненадвайте, ако денят ви донесе неуспехи. Това са само резултатите от предишните ви дела.

Всичко, което ви се случва, са уроци и изпитания. Зад всеки проблем, пред който сме изправени, има урок. Всички ние в живота трябва да преминем през определени уроци, т.е. да развием някои качества или способности, за да се издигнем до по-висш етап на развитие. Съдбата ви е във вашите ръце, така че нищо не бива да ви плаши и да ви отклонява. Ако трудностите ви се струват непреодолими, това само предполага, че вашата природа е силна и може да се справи с тях. Вселената никога няма да ви даде предизвикателство, което е твърде трудно за вас и с което не бихте могли да се справите. Колкото по-трудно е препятствието, толкова по-високо е вашето духовно развитие.

Отделете време да развиете своята духовност. Човешката същност се състои от много аспекти, но за съжаление сега мнозина се стремят да постигнат материално благосъстояние, без да мислят за състоянието на душата. Погрижете се за този въпрос - периодът е много благоприятен за това. Денят е подходящ за работа с чакри, медитации. Като изучавате свещените писания, има шанс да видите неща, които не сте забелязвали преди. Същото се отнася и за инструкциите на духовните ви наставници. Има шанс също да видите миналите си превъплъщения по време на духовни практики.

Забранено е да допускате мрачни и тъжни мисли в главата си. И щом възникне такова желание, човек веднага трябва да ги прогони с позитивна мисъл и радост.

Препоръчва се практиката на смехотерапия за повишаване на настроението и жизнеността.

Символ на деня е лотосът. Ангелът покровител на деня е Сарос. 

PixabayPixabay

Яркият, слънчев ангел Сарос е покровител на мира, реда, защитник на добротата и справедливостта. Почувствайте неговата защита, подчинете се на вибрациите на Вселената, днес те имат благоприятен ефект върху всички хора.

Позитивни утвърждения за деня:

Аз съм щастлив/а, защото го заслужавам.

Вселената ме дарява всеки миг с безграничната си щедрост с всичко, от което се нуждая.                                                 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема