Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Днес всеки може да предскаже собственото си бъдеще

Хороскоп

Днес всеки може да предскаже собственото си бъдеще

Снимка:

Днес в 09:52ч започва 6 лунен ден и ще продължи до 10:27ч на 30 март

Символът на този лунен ден е птица, жерав, а според езотеричните учения - пророческата птица Сирин.

Коя е Сирин? Птицата-девойка, която слиза от небето, за да омагьосва хората с пеене. Най-често Сирин е изобразявана на рисунките по следния начин: с женска глава и гърди, с тяло на голяма птица. Лицето ѝ е много красиво, с фини черти и големи тъмни очи. Косата е разпусната. На главата - корона (в по-късни изображения - искрящ ореол), украсена със скъпоценни камъни. Тялото от раменете надолу има формата на бухал. Перата са кафеникави в основата и тъмни в краищата. Преданието гласи, че само щастлив човек може да чуе пеенето на тази митична райска птица.

За какво пее това същество? Легендите разказват, че Сирин най-често в песните си споменава красивата слънчева градина в Рая и я описва толкова изкушаващо, че земните хора започвали да се стремят да стигнат там с цялото си сърце, напълно забравяйки за реалния живот. Освен това някои се опитвали да се самоубият, за да изпълнят бързо желанието си. Очарователният ѝ глас ги призовавал към безразсъдство.
На шестия лунен ден се усилват различните човешки способности, включително магически. Интуицията се изостря, проявяват се пророчески и телепатични способности при много хора.

Трябва да затворите очи, да си представите красива златиста светлина в себе си и да изкажете позитивни утвърждения, изразяващи любов към своите таланти и собственото си тяло.

Днес всеки може да стане предсказател на собственото си бъдеще. Възможно е да възникнат мимолетни видения, ярки образи, които ще се врежат в паметта ви за дълго време. Предназначението на 6 лунен ден е да даде възможност на всеки човек да разбере смисъла на собствения си живот, да погледне в бъдещето. Това може да стане само ако сте с отворени сетива. Днес може да получите много информация по различен начин. Търсете знаците на Вселената около себе си.

Тези, които имат добре развито въображение, могат да наблюдават облаците и там могат да видят развитието на бъдещата си съдба, някакви насоки.

Освен това в този ден изведнъж можете да получите прозрение и да разберете защо се е случило дадено събитие, ще откриете положителната страна в неприятни събития.

В 6-ия лунен ден смирено приемаме това, което ви дава съдбата, избягвайте да изразявате недоволство и да роптаете.

Много често в този ден се заливаме от радост, плуваме в морето на любовта и нищо на света не може да засенчи щастието ни.  

ФейсбукФейсбук


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още