Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Днешните заболявания са кармични

Хороскоп

Днешните заболявания са кармични

Днешните заболявания са кармични - Tribune.bg
Снимка:

Винаги е важно да си спомните първия път, когато почувствате болка, неразположение, когато усетите, че се разболявате. Лунният ден, на който стане това, ще ви покаже как ще се развие болестта ви в бъдеще. Как ще ви подейства енергията на деня, зависи от вашия начин на живот, от вашите духовни и душевни качества.

Днес е четвърти лунен ден - от 08:11 часа до 08:34 часа на следващия ден. Този ден е свързан с кармата, с проблемите от предишния живот, наследствеността. Следователно заболяването, което започва през този ден, може да бъде наследствено и трудно за лечение. Може да продължи по-дълго, отколкото си мислите. Не мислете, че сте се излекували, ако сте били лекувани само с лекарства. Не пропускайте да използвате и други методи. Лечението, свързано с вода, е от голямо значение в този ден.

Не забравяйте също, че този ден е свързан с Дървото на живота и напомня за първородния грях, така че непременно трябва да си спомните предците си, да им се молите, така че техните Души да ви предпазват, да ви освобождават от кармична зависимост. Призовете своя Ангел Пазител. Обърнете се за помощ и съвет. Вслушайте се в своите усещания.

Ходът на протичане на заболяването на по-късен етап е по-лек, отколкото на по-ранен етап. Човек, чиято декумбитура започва на 4-ти лунен ден, може дори да привикне с болестта си по-късно. Кармичните заболявания често са неразделна част от вашата личност.

Гърлото, гласните струни, челюстите, зъбите, ушите, щитовидната жлеза, фаринкса, ларинкса и шията са уязвими в този лунен ден. Не е задължително някой от тези органи непременно да се разболее, но опасността от това се увеличава. Не се препоръчва сега лечение на заболявания на тези органи, а операциите са опасни. Не бива да премахвате сливиците, аденоидите, бенките от врата, добре е да отложите посещението при зъболекар. Намалете натоварването на гласните струни, вземете превантивни мерки: правете гаргара, пийте чай с лечебни билки. Всички видове изплаквания и инхалации са особено ефективни в дните на Телец. Луната влиза в този знак днес от 12:57 часа. Възниква голяма чувствителност към хранителните продукти. Не трябва да ядете каквото ви попадне, но не можете и да гладувате. Необходимо е да се храните добре и е препоръчително да се спазва диета. Операциите и лечението на гениталиите и дебелото черво ще бъдат ефективни.

 

Практики на деня:

- работа със звуци, молитви, мантри.

- работа със стихиите;

- получаване на защита от Егрегора;

- печене на хляб;

- разплитане на кармични нишки

- техники за работа с рода

 

Практиката на разплитане на кармични възли

Запалете три восъчни свещи. Седнете пред тях и пуснете музика със звуци на камбани и молитви, можете да включите мантри и звуци на тибетски купи. След това вземете заплетени предварително нишки (ленти) и започнете да ги разплитате, казвайки:

„Така както аз, дъщерята на Бог (име), разплитам тези възли и нишки, така нека се разплете кармичният възел между мен и (посочете името, с което искате да излекувате ситуацията) за доброто на нас, и хората, и всички живи същества.“

Когато разплетете нишките, ги изгорете. Пуснете пепелта под водата.

 

Работа със звуци, мантри

Можете да четете или да пеете мантри:

АУМ е мантрата, с помощта, на която се е проявила Вселената

ШРИМ е мантрата на богинята Шри Лакшми - за богатство и материален просперитет

Може да произнасяте звуци каквито ви харесват.

Дългото и продължително пеене на звука „И“ стимулира мозъка, очите, носа. Лекува хрема, синузит и възпаление на очите, стимулира хипофизата, щитовидната жлеза и всички елементи на черепа. При пеене на звука всички тези органи и черепът вибрират. Когато човек пее този звук достатъчно дълго, той започва да изпитва радостно вълнение. Това е добро средство срещу лошо настроение.

При произнасяне на „Е“ се стимулира гърлото, паращитовидната жлеза, трахеята. Трябва да се опитате да изпеете звука на по-високи тонове.

Звукът „O“ е общо хармонизиращ.

Звук „А“ стимулира горната част на белите дробове. За всички белодробни заболявания е полезно да се произнася.

Дългото „А“ почиства аурата на човек, облекчава емоционалния стрес и дава почти същия резултат като покаянието. Трябва да го произнесете така, сякаш люлеете дете.                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати