Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - четвъртък - 24.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп - четвъртък - 24.01.19

Дневен хороскоп - четвъртък - 24.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е с тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него

Овен – Вие сте пълни с енергия и способни да направите и невъзможното. Единственото нещо, което не трябва да правите, е да бързате. Сега е благоприятно време да предприемете промени в начина си на живот.

Телец – Денят ще е интересен, дори ако има да вършите много монотонни задачи. Това е страхотно време да се възползвате от шанса и да постигнете това, което желаете. Намерете начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу.

Близнаци – Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да осъществите някаква семейна работа заедно. Опитайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със семейството си. Не търсете виновните, а намерете решение, което е подходящо за всеки.

Рак – Вие внимателно обмисляте всяка своя стъпка, така че да не направите почти никакви грешки. Това не може да се каже обаче за вашите близки. Възможно е действията им да ви накарат да се тревожите.

Лъв – Имате дарбата да увличате другите с думите си, да убеждавате събеседниците си със силата на вашите аргументи. Днес особено лесно ще ви се отдава това. Флирта с любимия човек може да запали отново страстта помежду ви.

Дева – Днес се постарайте да оправдаете очакванията на околните. Откажете се от важни делови преговори и делови срещи. Опитайте поне един ден да изкарате спокойно, без нервно напрежение и очакване.

Везни – Един ден, който може да донесе осезаеми промени към по-добро. Той е особено добър от професионална гледна точка. Ще има шанс да засилите позициите си. Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни срещи.

Скорпион – Външните обстоятелства дори да се променят, вие ще останете под въздействие на първите ярки впечатления. Нервното напрежение в службата ще се отрази на повечето от вас. Към него може да се добави и разочарование от нещо или от някого.

Стрелец – Вие ще бъдете в състояние да спечелите уважението на другите, да направите добро впечатление на хората, от които много неща зависят. Ще има шанс да се засили професионалната позиция. Планирайте външна изява в социален аспект като приятелски срещи например.

Козирог – Динамично и конструктивно ще общувате, лесно ще се разбирате с другите. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както кажете вие.

Водолей – Денят ще е богат на събития. Може би не всички ще бъдат по ваш вкус, но даже и в неблагоприятните на пръв поглед обстоятелства, може да откриете нещо интересно и полезно за себе си и да се възползвате.

Риби –Възможно е някои стари проблеми да ви напомнят за себе си. Бъдете откровени с близките си - това е единственият начин да избегнете недоразумения. По-добре е да се говори открито за всякакви проблеми, защото намеците само усложняват ситуацията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е с тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Подходящ само за рутинна работа. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети