Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - вторник - 06.07.21

Хороскоп

Дневен хороскоп - вторник - 06.07.21

Дневен хороскоп - вторник - 06.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Стоманените нерви и огромната воля, която проявявате, ще дадат плод в бъдеще. Не губете нишката, която сте намерили. Това е ключът към вашия успех. Но проявата на твърдост на характера и духа ще бъде особено благоприятна за личните отношения с партньор в живота, роднини и приятели.

ТелецНе се сърдете за дреболии, не се „гризете“ отвътре за нереализирани идеи в миналото и неосъществени надежди. Преминете към целите си, помислете само за това, което ще бъде пред вас, а там ви чака само радост.

Близнаци Можете да бъдете рационални и обективни, а след това да се превърнете в мрачни и непредсказуеми. Бъдете внимателни! Ако сте сами, край вас може да се завърти лицемерен и нечестен поклоник/чка.

РакБез значение колко сте заети, винаги ще намерите време да помогнете на приятели и колеги. Фината интуиция ви позволява да предвиждате човешки реакции, така че обикновено знаете какво да правите или какво да кажете, за да се уреди трудна ситуация.

Лъв – Отстоявайте позициите си и не позволявайте на никой да се намесва в процеса на вземане на решения. Слабостта в тялото може да показва спад на имунитета и нивата на хемоглобина. За щастие това може лесно да бъде отстранено чрез ядене на повече определени храни и прием на витаминни комплекси.

Дева Отново ще бъдете много креативни и пълни с ново самочувствие. Ще можете да разрешите проблем в последния момент, тъй като най-накрая ще намерите подходящо решение. Следобед ще започнете да търсите финансови ресурси, защото всякакви пари биха ви били полезни.

ВезниСтабилността е на първо място за вас. Това е ключът към спокойния живот, липсата на проблеми и необходимостта от предприемане на спешни мерки в случай на непредвидени обстоятелства.

СкорпионДенят напълно ще ви изтощи, така че ще бъдете много уморени вечерта. Нищо няма да ви донесе истинско удовлетворение. Следобед ще ви бъде поне малко по-лесно, тъй като някой ще ви предложи да ви помогне.

Стрелец Отначало ще имате достатъчно енергия, но също така ще забележите как различни конфликтни ситуации я намаляват и ви поставят в лошо настроение. Опитайте се да планирате съответно деня си. В никакъв случай не отлагайте важни и неотложни неща.

КозирогНе правете всичко наведнъж - днес не само рискувате да надцените силите си, но и да попаднете в изключително неприятна ситуация заради бързането си. Позволете си да си починете и да се отпуснете - това ще ви донесе значителни ползи и радост.

ВодолейНякои неща, за които сте забравили, може да напомнят за себе си отново днес, така че не губете търпение и действайте възможно най-скоро. Бъдете внимателни, може да срещнете трудности и неприятности.

РибиБъдете търпеливи - не всичко ще става толкова бързо, колкото бихте искали. Звездите ви съветват да не бързате с нещата и да не действате импулсивно. Бъдете креативни - днес мечтите могат да бъдат по-полезни от конкретни действия.

Съветите на Фортуна

Денят има тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани.

Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности. Нараства опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри.

Не бива да се изпитва никаква завист и злоба. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати