Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - четвъртък - 03.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп - четвъртък - 03.09.2020

Дневен хороскоп - четвъртък - 03.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето

Овен – Денят е пасивен, не предразполага към активни действия и работа. Потиснати емоции могат да излязат на повърхността. Без значение как се опитвате да ги скриете, те ще бъдат очевидни за другите хора.

Телец – Днес ще бъдете трудно управляеми. Околните може да видят зор с вас. Някои събития може да ви изпратят в задънена улица, но вие сте толкова упорити, че няма да оставите магарето си в калта. 

Близнаци – Бавно, но сигурно (без отстъпление) се придвижвайте към целта си.  Проблемите трябва да бъдат решени наведнъж и да не се разтягат във времето, да не се отлагат за по-късно. Не се занасяйте с другите.

Рак – Усещането за лекота и емоционална приповдигнатост ще ви помогне да преодолеете повечето проблеми. Всичко ще протече възможно най-добре. Проявете повече решителност и постоянство и всичко ще ви се получава.

Лъв – Денят е благоприятен за търговска дейност, за решаване на финансови проблеми. Интуицията няма да ви подведе. Лесно ще намирате съюзници. Има добра възможност да се сключат сделки или да се започне нов проект.

Дева –Може да имате някои проблеми с финансите, планирайте правилно бюджета си. Има вероятност от непредвидени разходи. Не се изключва малък инцидент (неприятност) през деня. Ваше изказване може да нарани близки хора.

Везни – Ще имате ползотворен и успешен ден. Откриват се нови възможности и просто се нуждаете от малко решителност и постоянство, за да се възползвате от тях. Вероятни са приятни събития  или добри новини.

Скорпион – Денят е подходящ за почивка и за решаване на обичайни задачи. Не трябва да приемате нещо ново и сложно, защото ще ви е трудно да се съсредоточите и навреме да обърнете внимание на малките детайли.

Стрелец – Днес обективно преценявате събитията, убедително излагате мислите си и изисквате нужното уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че не са изключени.

Козирог –Малките разочарования не са причина да критикувате всичко, звездите съветват да насочите енергията си към по-реалистични цели. Добре е да се постараете да довършите започнатите дела.

Водолей – Вашият иновативен дух няма да бъде оценен от вашите близки, както бихте искали, защото те не са в състояние да ви разберат. Пазете се от екстравагантни придобивки и неоправдани разходи.

Риби – Преценете върху какво трябва да насочите вниманието си и се заемете с това. Поемайте само минимални рискове. Оглеждайте се внимателно около себе си, може да срещнете и да се запознаете с някой готин човек.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на хармонията. Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. Най-добре е да се посвети денят на духовно търсене и усъвършенстване, оставяйки активността за други дни. Подходящо е за съзерцание и медитация с цел постигане на вътрешно умиротворение.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.

Не се препоръчва активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата. Хубаво е за уединение. Да не се гладува, но и да не се преяжда.

 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати