Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя - 16.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя - 16.12.18

Дневен хороскоп – неделя - 16.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да предприемате нищо.

Телец – Възможно е плановете на вашите приятели да ви заинтересуват и да решите да се присъедините към тях. Ако почувствате излишък от енергия, вкарайте я във физическа работа. Все пак не прекалявайте.

Близнаци – Днес сте активни и решени да се справяте с много въпроси наведнъж. Имате подкрепата на Марс, който ви дава изобилие от енергия. Може обаче да бъдете непоследователни. Енергията просто ще се разсее, ако се откажете, без да довършите  започнатото.

Рак – Семейните задължения изискват вашето внимание. Днес не е лесно да съчетаете собствените си интереси с тези на близките хора. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите.

Лъв – Днес преобладава духовният аспект на живота. Не се противете на обстоятелствата. Оставете се на течението на потока и където ви отнесе. Дистанцирайте се от всичко, забравете за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на спокойствие.

Дева – Влиянието на Марс ви осигурява адреналин и прави денят ви вълнуващ. Чувствайки се като лидери, старайте се да не се поддавате на желанието да налагате собствени правила. Намерете си някакво занимание, което да ви доставя удоволствие  и му се посветете изцяло. Това ще ви успокои и релаксира.

Везни – Ако имате такава възможност, звездите ви съветват да прекарате един ден далеч от голямата тълпа от хора, в кръга на най-близките или  може би дори извън града. Живейте за момента и малките неща.

Скорпион – Нужно е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия през идващата седмица. Ако имате лошо настроение, не позволявайте на себе си да прехвърлите раздразнението си върху близките си.

Стрелец – Днес Луната преминава през семейния сектор на вашия знак и подчертава важността на семейния живот. Обърнете внимание на близките си, дома си. Последният ден от седмицата ще се окаже доста забавен за мнозина.

Козирог – Звездите ви дават огромно количество енергия и вашата задача е правилно да я използвате в полза на себе си и на другите. Постарайте се да се справите с всичките си отговорности бързо, за да ви остане време за забавления и удоволствия.

Водолей –Денят обещава да мине без сътресения. Вие сте изпълнени с енергия и бодър дух. Ако имате недовършена работа, спокойно можете да я довършите. Бъдете сдържани в думите и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

Риби – Да, чудесно е, когато давате приоритет на разума, но днешният ден ви насърчава да послушате сърцето си и да се доверите на интуицията си. Усмивката ви ще бъде най-силното ви оръжие за постигане на целите ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Ден за покаяние и прошка. Покаянието е вътрешно дълбоко осъзнаване и съжаление за стореното. Истинското покаяние пречиства душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение. Носи покой и мир за душата. Вслушвайте се в съветите на другите. Не бива да се гневите. Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Не трябва да се поддавате на провокации и низши мисли. Добре е да се изчисти офиса, дома, тялото. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже правилните решения. Отделете достатъчно време на семейството и на по-възрастните си роднини.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп