Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - неделя -11.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп - неделя -11.07.2021

Снимка:

Овен –Възможна е някаква неочаквана възможност да ви излезе. Пред вас е фаза, която носи интересни обрати. Денят е добър за отдих, забавление и общуване с хора, които харесвате. Не е нужно да планирате нещо специално; така или иначе ще си прекарате добре. 

Телец – Много подходящ ден да поемете нещо ново, да внесете разнообразие в живота си. Вие сте ентусиазирани, енергични и уверени в успеха. Но трябва да бъдете нащрек с нови познати, особено ако има дори и най-малкото съмнение относно тяхната искреност. Не бива да споделяте важна информация с всички.

Близнаци – Положителните мисли ви помагат да постигнете целта си по-лесно и бързо. Виждате по-голямата картина, по-ясно на къде и как да продължите. Може да се вдъхновите от нещо, което ще прочетете, от разговор, който ще проведете.

Рак – Ще бъде полезно да се върнете към стари дела, включително тези, които дълго време се опитвате да завършите. Този път всичко ще се получи и резултатът ще бъде дори по-добър, отколкото бихте очаквали. Малките покупки ще бъдат добри. 

Лъв – Желателно е да смените обстановката. Планирайте свободното си време заедно със семейство или добри приятели. Не изпускайте възможността да кажете нещо приятно на хората, които обичате. Ще ви зарадва случайна среща.

Дева – Посветете този ден на семейството, партньора си и се насладете на домашния уют. Може да си устроите малък семеен празник и да отидете на разходка. Свободните от вас нека да си уредят лични срещи.

Везни – Денят е добър за отдих, забавление и общуване с хора, които харесвате. Не е нужно да планирате нещо специално; така или иначе ще си прекарате добре. Някои необичайни събития или новини вероятно ще ви вдъхновят.

Скорпион – Днес ще трябва да се съсредоточите върху някои скучни и монотонни неща и тук ще ви е необходима много воля за завършване на работата. Хубаво е да намерите време да отидете на разходка, да се срещнете с приятели.

Стрелец –Много работа имате за довършване и сега можете да го направите. Днес бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете излишни разправии и ще си спестите хабенето на нерви.

Козирог – Лунните енергии ще помогнат за подобряване на взаимоотношенията с близките, особено с жените. Подходящо е за общуване и кратки пътувания, за занимания с вашето хоби. През деня може да има интересни случки и съвпадения.

Водолей – Вероятно ще се чувствате достатъчно самодоволни и няма да искате нищо да помрачи доброто състояние на духа ви. Всъщност ще привличате другите с естественото си поведение и откровената си чувственост. Внимавайте, любовта сега е крехка и уязвима.

Риби – Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат добрата почивка в спокойна обстановка, както и занимания с това, което ви доставя удоволствие. Срещите с приятели ще ви заредят духовно и емоционално.

Съвети на Фортуна

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Нещата протичат енергично.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходена и да нанесе вреда на организма.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още