Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 26.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 26.07.2020

Дневен хороскоп – неделя – 26.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Денят е благоприятен за всичко, свързано с любовта и личния живот. Любимия човек ще ви подкрепи във всичките ви начинания и идеи. 

Телец – Проявете мъдрост и сдържаност днес. Някой от хората около вас има вероятност да ви разочарова. Не се обиждайте на тези, които не подкрепят вашето мнение. Прекарвайте повече време на чист въздух и с приятели. 

Близнаци – Днес е подходящо време за домакински дела, ремонти или подреждане на нещата, както и за завършване на работата, започнала по-рано. Ще бъде добре да направите нещо полезно за здравето. 

Рак – Нормален и спокоен ден. В никакъв случай не е позволено да се предавате на унинието или да позволявате емоциите да преобладават над разума. По-добре е да сте малко по-търпеливи и сдържани. 

Лъв – Днес не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка. 

Дева – Хубаво е да прекарвате повече време със семейството и любимите си хора, тъй като това ще ви зареди с приятни емоции. Подходящо е в също да обсъждате съвместни планове с близките за близкото бъдеще. 

Везни – Поемете контрол над своите емоции и страхове, не ги оставяйте да контролират ума ви. Добре е да се отпуснете и да почивате, не се насилвайте да правите нищо само защото трябва. Денят е подходящ за размисъл и вземане на решения. 

Скорпион – Денят е подходящ да се отдадете на  домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване на продукти за дома, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури. 

Стрелец –Посветете денят на семейните задължения, решаване на домашните проблеми, полезно е да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение. Вечерта изкарайте с приятелска компания. 

Козирог – Подходящ ден, в който напълно да се отпуснете. Изключете телефона и просто се откъснете от целия свят. През седмицата работихте много и упорито, затова сега ви се полага заслужена почивка. 

Водолей – Не бързайте, а позволете на естествения ход на събитията да разреши и отстрани трудностите. Може би сега не всички аспекти на ситуацията са видими за вас, има възможност да пропуснете нещо важно. 

Риби – Добър ден за домакински работи, пазаруване, готвене на вкусна домашна храна. Семейната атмосфера обещава да бъде спокойна, близките хора ще се държат добре. Умората ще се появи в късния следобед, така че лягайте рано, за да се наспите добре. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 12:37 часа: Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическия баланс са благоприятни.

След 12:37  часа: Удачно време за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Постарайте се да не лъжете и да се избавите от думите-паразити. Не трябва да се критикува и ругае.

Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл или някъде с малка приятна компания. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане, рязане, чупене.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети