Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - петък - 04.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп - петък - 04.09.2020

Снимка:

Ден за вътрешна свобода, веселие и радост

Овен - Време е да приемете нещата такива, каквито са, а не такива, каквито искате да бъдат. Когато приемете реалността, ще се почувствате по-добре. Възможно е да има някои неочаквани промени във вашето икономическо или финансово положение.  

Телец - В близко време някоя от старите ви надежди или желание е предопределено да се сбъдне. Но знайте: всичко може да протече съвсем различно, отколкото сте си представяли. Има неща, които се научавате да оценявате постепенно.

Близнаци – Денят като цяло ще върви добре. Времето следобед ще бъде много ползотворно. То е подходящо за справяне с трудни въпроси или да завършите започнат проект или работа. Уловете късмета, който ви дава Луната.

Рак - Денят е плодотворен и успешен за знака ви. Пред вас има няколко варианта, които трябва да обмислите добре. Луната преминава през знака Овен, което подчертава и засилва вашата чувственост.   

Лъв - Да запазите спокойствие днес ще е трудно, но е важно. Може би ще се наложи да общувате с трудни хора или трудно ще се разбирате с околните. В работата се стремете да правите всичко по своему, свободно и независимо.

Дева - Благодарение на съвкупност от обстоятелства или чрез вашите аналитични способности, ще можете да получите ключ в ръцете си, който отваря врата към нови постижения и успехи. Вашата общителност и креативност са на висота, пълни сте с интересни идеи.

Везни - Добър приятел ще ви засвидетелства своята искреност и в същото време ще ви вдъхнови и мотивира напълно. Слушайте сърцето си, онзи вътрешен глас, който ви казва, къде трябва да бъдете и какво да правите.

Скорпион - Не се страхувайте да взимате важни решения на интуитивно ниво. Много ще ви помогнат вашата проницателност и психологическия талант. Бъдете практични и рационални. Сдържайте импулсите си.

Стрелец - Нещата са сложни, но не чак толкова, че да не можете да се справите. Жизненият опит, знанията, придобити по-рано, ще ви помогнат - благодарение на тях ще намерите изход от трудните ситуации.

Козирог – Благоприятен ден, в който нещата ви се получават лесно. Оптимизмът ви е на пълно оправдан. Откривате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите, ще можете да постигнете много.

Водолей – Положителните промени ще се появят незабелязано и няма да изискват много усилия от вас. Препоръчително е да бъдете внимателни в ежедневния живот - на работното място, на улицата, на пешеходна пътека.

Риби – Дръжте се по-уверено и в никакъв случай не се отказвайте, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Необходими са смелост и решителност. Взаимоотношенията с най-важните за вас хора са непостоянни и променливи. Това донякъде ви изнервя.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден е свързан със Слънцето. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Ден за вътрешна свобода, веселие и радост. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува.

Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.  В този ден не трябва да се стига до никакви крайности. Трябва да има хармония. Контролирайте своите емоции и постъпки. Не се препоръчва да рискувате.

Добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Бъдете щедри, доставяйте само радост и не отказвайте нищо на децата. 

Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не правете дългосрочни планове. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими.                


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още