Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - събота - 05.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп - събота - 05.09.2020

Дневен хороскоп - събота - 05.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Денят служи за огледало, отразяващо нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз

Овен – Нови планове се раждат в главата ви, но що се отнася до тяхното изпълнение, всичко е все още нестабилно и ненадеждно. Днес нищо важно не бива да се започва. Голяма е вероятността да се провали или най-малкото да имате много ядове.   

Телец – В този ден Телците могат да бъдат много зависими от промените във времето, така че обърнете специално внимание на това, защото днес може да нямате достатъчно сила и енергия. Почивайте си повече.

Близнаци – Усещате прилив на енергия, появява се желание да правите много неща. Внимавайте обаче, прекалената активност може да доведе до преразход на „гориво“ и обратното на очакваното.   

Рак –  Планетарните влияния могат да събудят дълбоки емоции, скрити в подсъзнанието. Интензивността на чувствата нараства, а физическата страна на любовта придобива особено значение.

Лъв – Днес ще бъдете пълни с оптимизъм и енергия, което би трябвало да има благоприятен ефект върху вашето благосъстояние. Чувството за хумор ще поддържа вашето добро настроение. Ако се чувствате изтощени, просто си легнете.

Дева – Може би се нуждаете от помощта на приятел или любим човек, за да преодолеете несигурността си. Не забравяйте, че е най-добре да следвате сърцето си и да не се опитвате да потискате емоциите си. 

Везни – Потискането на чувствата ви не е най-добрият подход, но преди да ги изразите, първо направете няколко дълбоки вдишвания и преценете ситуацията добре, за да не съжалявате по-късно за казаното.

Скорпион – Някой от близките ви или приятелите може да ви постави в неудобно положение, като неволно разкрие на другите нещо, което бихте искали да запазите в тайна. Емоционалната ви реакция е толкова силна, че може неволно да прекрачите границите на допустимото.    

Стрелец – За да облекчите главоболието, опитайте да се разхождате на чист въздух, вместо веднага да хващате болкоуспокояващите. Може би просто седите твърде дълго пред монитора на компютъра, в резултат на което се уморявате много бързо.

Козирог – Днес най-доброто в подкрепа на вашето здраве са йога, разходка на чист въздух и правилно, редовно и балансирано хранене. Откажете се от суха храна поне сега. Препоръчва се да не се натоварвате с тежки физически упражнения и да посветите деня на релаксация. Особено добре ще бъде да отидете на масаж или някаква спа процедура.

Водолей – Ако имате романтичен интерес към някого и се опитвате да направите специално впечатление, резултатът може да е обратен. Екстравагантните ви жестове ще бъдат изтълкувани погрешно или просто са неподходящи. Дръжте се естествено и не мислете постоянно за това как ви възприемат.   

Риби – Може да сте прекалено раздразнителни, което също може да повлияе негативно на здравето ви. Звездите препоръчват да отидете в любимия си търговски център - без значение дали ще гледате или купувате. След разходка из магазините ще се отпуснете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Денят е пасивен, но има тежка енергия. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Денят служи за огледало, отразяващо нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз. Бъдете внимателни към всичко, случващо се с вас през този ден. Всяка ситуация трябва да бъде оценявана като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли, както и прояви на егоизъм. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности.            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети