Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - събота - 18.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп - събота - 18.09.21

Дневен хороскоп - събота - 18.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В този период може да изпитате повишена нужда от хармонична среда. Избягвайте тревогите и безпокойството. Консумацията на пикантни и възбуждащи храни трябва да бъде ограничена. Свръхчувствителност на очите. Болестите, проявени по това време, могат да бъдат продължителни и да се развият в хронични.

Телец – Склонност към неразумни енергийни разходи в професионалната сфера. Преумората и емоционалните изблици са опасни. Обезателно се препоръчват разходки на чист въздух, не натоварващи физически упражнения. Изключете от диетата си необичайни и екзотични храни. Възможни настинки и наранявания на краката.

Близнаци – Благоприятно време за нови и оригинални методи на лечение. Трябва да се откажете от възбуждащи и тонизиращи храни и напитки, да избягвате излишествата в храната и удоволствията. Има голяма вероятност от нараняване при спортуване. В случай на заболяване, обърнете специално внимание на състоянието на кръвта.

Рак – Периодът е опасен за здравето, състоянието, на което до голяма степен зависи от нервната система. Избягвайте емоционално и физическо претоварване, екстрасензорно лечение. Последиците от нетрадиционното лечение могат да бъдат непредсказуеми. Необходимо е да се повиши вниманието към съдовата система и сърдечната дейност.

Лъв – Емоционалното здраве е гаранция за здравето. Нужни са ви баланс и хармонична обстановка. Избягвайте плуване в студена вода и силови тренировки. Възможни са гърчове. Вреда може да получите от козметични средства и процедури, както и лекарствата, свързани с промени в телесното тегло. Възможни са обостряния на камъни в бъбреците, както и хипо- и хипертонични кризи.

Дева – Равномерният ритъм на живот е полезен. Душевното състояние влияе върху здравето. Освободете се от тревожните мисли за бъдещето. Не бързайте, когато ядете. Използвайте прости и познати храни. Възможни чревни смущения, рязка промяна на кръвното налягане.

Везни – Много събития се възприемат като стрес или шок. Сърдечно-съдовата система и зрението са атакувани. Избягвайте физическо и нервно претоварване. Изключете пикантните храни, стимулиращите и тонизиращи напитки от диетата. Възможни сърдечни пристъпи и съдови кризи.

Скорпион – Период на повишена раздразнителност и възбудимост, често неадекватни емоционални реакции. Препоръчват се ходене, настолни игри, физически упражнения у дома. Избягвайте да плувате в басейни и открити водоеми. Пациентите с язва на стомаха или дванадесетопръстника трябва да спазват препоръчаната диета и да вземат превантивни мерки.

Стрелец – Здравето зависи от близкото обкръжение и състоянието на нервната система. Минимизирайте контактите, телефонните обаждания и пътуванията. Избягвайте интелектуалното пренапрежение, работа с компютъра. Опасност от нервни сривове, резки промени в налягането.

Козирог – Добър момент да започнете лечение. Липса на мерки в работата и енергийни разходи. Избягвайте претоварването на гласните струни. Може да получите алергия или кожно раздразнение от манипулации с козметична цел. Уязвимост на сърдечно-съдовата система.

Водолей – Повишена работоспособност и възприемчивост. Необходим е чист въздух, леко физическо натоварване, приятна обстановка. Избягвайте претоварване и нервно напрежение. Повишена чувствителност към инфекции. Болестите, проявени през този период, могат да дадат усложнения на очите.

Риби – Неочаквани промени и прояви във психо-емоционална сфера. Здравословното състояние е силно повлияно от чистотата на тялото и мислите. Спазването на ежедневните ритуали и слагане на живота в ред носят добри ползи за здравето. Препоръчва се да се намали количеството консумирани течности, да се изключи алкохолът. Вземете предпазни мерки, когато приемате нови лекарства.

 

Съветите на Фортуна

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

След 12:16 ч. до края на деня Луната е на празен ход и не се препоръчва да купувате или започвате нищо важно за вас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети