Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 13.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 13.07.2021

Снимка:

Овен – Избягвайте стресови ситуации, правете това, което помага да се настроите в позитивно настроение. Ще имате възможност да прекарвате време със стари приятели, други хора, с които отдавна не сте се виждали. Вероятни са романтични изненади.

Телец – Днес ще бъдете по-дисциплинирани и организирани от обикновено. Всички задължения ще ви вървят чудесно, а също така ще се справяте добре в комуникацията. Възползвайте се от благоприятното въздействие и разрешете дребни усложнения и недоразумения, натрупани през последните дни.

Близнаци – Още от сутринта внимателно планирайте деня си и всичко ще върви по план. Нещо или някой, който ще привлече вниманието ви днес, ще повлияе силно на вашите възгледи и начин на мислене. Ще бъдете възприемчиви към новостите.

Рак – В началото на деня са възможни напрегнати моменти, понякога не всичко върви по план и това ви изнервя. Неочаквани домакински задължения могат да отнемат времето, което сте мислили да отделите на себе си.

Лъв – Ще подходите към работата с много амбиция и вероятно ще изпълните всичките си задължения. Слушайте шестото си чувство, така че винаги ще бъдете една крачка пред останалите. Настроението се подобрява, отварят се все повече и повече нови възможности. 

Дева – В началото на деня са възможни напрегнати моменти и дребни неприятности. Може да е трудно да съберете мислите си. Не се занимавайте със слухове и предположения, тъй като няма да спечелите нищо друго освен напрегнати нерви. 

Везни – Ще можете да дадете пример на другите колко много неща са възможни с добра воля. Ще имате благоприятно влияние на обстоятелствата и ще можете да се възползвате максимално от всяка най-малка възможност.

Скорпион – Вие сте по-раздразнителни от обикновено, а другите като че ли нарочно изпитват вашето търпение. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси за по-късно. Вероятни са интересни съвпадения, приятни изненади.

Стрелец – Понякога изглежда, че изобщо няма да е възможно да се постигне желаният резултат. Но не се обезсърчавайте! Всичко ще се получи, ако не се откажете преждевременно. Ще има възможност да прекарате приятно време с любимите хора, да обърнете внимание на семейните въпроси. 

Козирог – Не надценявайте възможностите си. Това е благоприятен ден, но все пак едва ли ще успеете да постигнете всичко, което искате. Помислете за някой, който би могъл да ви помогне; около вас има хора, на които можете да разчитате. 

Водолей – Каквото и да се случи, не затваряйте сърцето си за другите. Възможно е да има нови възможности за вас днес, които да дадат на живота ви нов и освежаващ тласък. Новите контакти, могат да се окажат изключително ценни в бъдеще.

Риби – Поддържайте правилен баланс във всичко – в отношенията, в работата. Трябва да предприемете нужните действия и да вземете нещата в свои ръце. Възможностите трябва да бъдат използвани рационално.

Съветите на Фортуна

Ден за трансформации и единство на противоположностите. Всичко, което става с вас през днешния ден е необходимо да се разглежда като указание за изменение на вашата личност. Това време е за уравновесяване на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Прекрасно време за усвояване на знания. Много подходящи са за изговаряне положителни утвърждения и формули.

Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Затова е нужно да сте сити, но без да преяждате. Противопоказно е гладуването. Сексът през този лунен ден е целебен. Той трансформира напрежението, натрупания стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радост и любов. Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития.

Луната е на празен ход до 11:32 часа – да не се предприема нищо важно и ново.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още