Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 20.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 20.11.18

Снимка:

Денят е благоприятен за усвояване на нови знания, интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за нови идеи

Овен – Както и да започне този ден, неговото продължение няма да ви остави безразлични. Всичко зависи от вас самите – дали да станете душата на задушевна компания или ще потушите със своето обаяние всеки пожар на възникнали недоразумения.

Телец – Този ден е за проявление на тайни симпатии, приятни догадки, флирт от дистанция. Новите планове и идеи са перспективни. Няма ограничения. Може да проявите инициативи. Вечерта се заобиколете с хора, които ви доставят удоволствие.

Близнаци – Енергиите на този ден трябва да се използват целесъобразно - не губете сили и време с безполезни неща. Възможно е да се почувствате незаслужено обидени от някой от вашето обкръжение, което ще ви хвърли в кратко депресивно състояние.

Рак – За всяка работа, бъдете креативни, експериментирайте, потърсете вдъхновение в чуждия опит и знания на някой друг. Може да имате важна среща или неочакван обрат във вече установени отношения.

Лъв – Добре е да се заемете с качествено подобрение, реконструкция на това, над което вече работите. Потърсете промяна, разширете кръга на общуване и запознанства. Благоприятно време за комуникиране в социалните мрежи.

Дева – Можете да направите промени в дизайна на вашето работно място, да откриете нов смисъл във взаимоотношенията с колегите, да създадете творчески подход към решаването на текущите проблеми и да откриете нови перспективи.

Везни – Днес може да изпитате умствен дискомфорт. Общуването с близки приятели ще ви зареди с положителни емоции и ще ви помогне да неутрализирате негативните влияния. Благоприятно е и за романтични срещи вечерта.

Скорпион – Не губете възможността да прекарате време с някой, когото наистина харесвате. Обърнете внимание на нюансите в настроението на събеседника си, което е също важно освен неговото мнение. Семейните Скорпиони да обърнат внимание на децата си.

Стрелец – Бъдете отворени за шансовете, които ще ви предостави денят и не ги изпускайте. Ако възникне нужда да потърсите консултация или препоръка, не бързайте да отхвърляте даденият ви съвет, защото човекът срещу вас ще загуби интерес към вашите проблеми.

Козирог – Днес късметът ще е на страната на тези, които се занимават със сериозни дела и знаят точно какво искат. Залозите са високи, работата е много, но участва и факторът късмет за привличане на подходящите хора и условия за развитие.

Водолей – Този ден носи знак за промяна. Обърнете внимание на привидно случайни, но удивителни срещи, писма и разговори. Вашият ентусиазъм може да се разпространи над няколко проекта наведнъж, но има и добра възможност за подкрепа и ново партньорство.

Риби – На първо място днес трябва да бъде работата, а не удоволствията. Вашите искания се увеличават и се появяват нови възможности за тяхното реализиране. Общувайте само с хора, които имат сходно на вашето мислене. Останалите избягвайте.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за усвояване на нови знания, интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за нови идеи. Ден за организиране на контактите. Идеално време за постигане на хармония. Минали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Денят е добър за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Трябва да се консумира жива храна - плодове и зеленчуци. Добре е да се храните в колектив - в семейството, с приятели. Може да посетите ресторант.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

 автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив