Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четеъртък – 16.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четеъртък – 16.12.21

Дневен хороскоп – четеъртък – 16.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Рискувате да се доверите на човек, който преди всичко ще преследва собствените си интереси. Това може да доведе до големи загуби и неприятности. В професионалната дейност могат да се появят внезапни промени.

Телец –Не бива да се забърквате в рисковани дейности и съмнителни приключения. Добре обмислените и планирани промени са по-добри от спонтанните решения. Ще трябва да се справяте със собствени сили.

Близнаци – Трябва да се пазите от непознати хора. Вероятността от измама и фактът, че някой може да използва вашата доверчивост за лична изгода, се увеличава. Не е най-добрият ден за преговори и сключване на сделки, но ако се случат, трябва да бъдете изключително внимателни.

Рак – Не трябва да слушате съветите на другите, доверете се на вътрешния си глас. Интуицията ще ви помогне да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви притесняват. Настроението ви може да бъде доста сантиментално.

Лъв – Спокойствието и самочувствието ще ви помогнат да покажете най-добрата си страна. Звездите обещават късмет в начинанията ви. В отношенията с близките, бъдете готови да правите компромиси, това ще помогне за постигане на взаимно разбиране и укрепване на връзката.

Дева –Завършете всичко, което сте започнали, без да го оставяте на заден план. В противен случай в близко бъдеще всички неизпълнени дела ще ви донесат много неприятности. Важно е да поддържате добри отношения с хората, не само от най-близкото обкръжение.

Везни – Мързелът в днешният ден ще ви следва по петите. Това може да се дължи и на прекалена умора. На работното място и в отношенията с близките, това настроение може да провокира разногласия. 

Скорпион – Проверявайте внимателно всяка информация. Благоприятен ден за работа в екип. Работейки заедно, можете да постигнете максимални резултати. Не бързайте да харчите пари, възможно е скоро да ви потрябват за нещо важно.

Стрелец – Когато вземате важни решения, трябва да бъдете внимателни, прибързаността може само да навреди. Действайте предпазливо. Бъдете внимателни също към здравето си, рискът от нараняване се увеличава.

Козирог –  Вашето положително отношение определя този ден. Всичко върви с лекота, успявате да решавате важни въпроси и да си поставяте нови цели. Внимателни сте към детайлите и това ви позволява да не изпускате от поглед важни неща и да правите правилните изводи.

Водолей – Решаването на ежедневни проблеми ще отнеме цялото ви внимание. Трябва да се избягва вземането на импулсивни решения. Прибързаните заключения няма да доведат до нищо добро и ще трябва да отделите много време за коригиране на грешки.

Риби – Енергията на обновлението се засилва. Денят е добър да се отървете от ненужния боклук и да поставите нещата в ред както около себе си, така и вътрешно, като подредите мислите и чувствата си.

Съветите на Фортуна

До 15:08ч - Добре е да се посвети времето на дома и семейството. Подходящо време за благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се изпълняват молбите на други  хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите любов, радост и спокойствие. Бъдете милосърдни и състрадателни. Молитвите отправени сега, ако са искрени и не вредят на другиго, обезателно ще се сбъднат.

След 15:08ч –Денят е неудачен за всички дела. Могат да се повтарят едни и същи проблеми, ситуации, изискващи осъзнаване на миналото. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови. Болести възникнали в това време трудно се поддават на лечение. Добре е да се изпече хляб, да се приготви храна, да се изработи някаква вещ за дома.

От 18:10ч до 22:44ч Луната се движи на празен ход.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети