Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък - 06.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък - 06.12.18

Дневен хороскоп – четвъртък - 06.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е добър за всякакви практически дела. Опитайте се да избегнете разногласия с близки. Дори ако някой ви е виновен, не позволявайте на себе си отрицателни забележки срещу този човек.

Телец – Първата половина на деня води до много разногласия и спорове. Всеки може да ви стане опонент: от колегата до някой от семейството. Ако успеете да задоволите някои от своите желания, животът ви ще стане по-приятен.

Близнаци – Малко вероятно е да прекарате деня ползотворно, ако започнете да търсите кой е виновен за всичките ви затруднения. По-добре е да се съсредоточите върху преодоляването на препятствията.

Рак – Търсите спокойствие, яснота и определеност, но днес малко трудно ще ги намерите. Няма да изгаряте от желание да се занимавате с това, което имате да вършите. Бъдете внимателни, нараства вероятността от инциденти.

Лъв – Днес нещата ще ви се получават, макар и малко трудно. Имате необходимите ресурси да се справите с по-сложните ситуации. Може да има малки парични постъпления, но разходите са също вероятни. 

Дева – Във всеки разговор, който провеждате днес се стремете да избягвате навлизане в опасни води – лесно могат да избухнат спорове и да се стигне до противоречия. Трудно ще запазвате спокойствие, тъй като сте прекалено емоционални.

Везни –Заради вашето душевно спокойствие избягвайте разговори, които носят напрежение и не са много подходящи. Въобще по-добре е да сведете общуването до минимум. Не претендирайте за нищо и не изявявайте капризи, особено пред партньора си.

Скорпион – Днес е важно да не изисквате невъзможното от себе си и да не очаквате прекалено много от другите.Не е изключено някой стар проблеми да ви напомни за себе си. Семейните въпроси могат да изискват повече внимание от обикновено.

Стрелец – Малко вероятно е да можете напълно да избегнете спорове и противоречия. Хората, които преди са били на ваша страна, сега ще заемат различна позиция и не е ясно какво може да се очаква от тях. Възможно е да има недоразумения, свързани с парите.

Козирог – Обстановката около вас ще е напрегната. Но докато проявявате здрав разум и държите емоциите под контрол, всичко може да се уреди. Не позволявайте на никого да оказва натиск върху вас, да ви налага каквито и да било решения.

Водолей –Вие мислите рационално, съпоставяйки всички плюсове и минуси. Вдъхновени сте от нови идеи. В семейството е възможно да възникват противоречиви ситуации. Всичко ще е наред, ако уважавате правото на всеки за лично мнение и не игнорирате нуждите на другите.

Риби – Не мислете, че вашите планове ще се реализират сами или обстоятелствата ще се развият толкова добре, че ще постигнете целта си без никакви усилия. Най-вероятно ще трябва да работите и да положите усилия повече, отколкото обикновено. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала от негативни мисли и отрицателни емоции може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

През този период се увеличава вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте всичко при сърце.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети