Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 24 ноември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 24 ноември 2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 24 ноември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят обещава да бъде продуктивен, а вие ще сте пълни с енергия, което допринася за творческо себеизразяване. За вас ще бъдат актуални въпроси, свързани с взаимоотношенията. Чувствата ви стават по-дълбоки и по-интензивни.

 

Телец – Голяма ангажираност и амбициозни планове, но няма нищо непостижимо. Вярно е, че сте малко претоварени, но успявате да свършите всичко, с което сте се ангажирали, навреме. Страхотен ден за разкриване на нови възможности за работа, но и за материални придобивки.

 

Близнаци – Професионализъм, ангажираност, голяма инициативност - днес всеки ще забележи колко активно сте участвали във всички въпроси в работата си. Възможно е да не успеете да свършите някои важни за вас неща. Не бързайте много, за да не направите грешка.

 

Рак – Характеризирате се с повишена решителност да постигнете подобрение на финансовото си състояние. Можете спокойно да поемете ролята на лидер в бизнес и финансовите въпроси. Днес интуицията ви е върховна. Във всяка ситуация можете да покажете изобретателност.

 

Лъв –Дойде време да обърнете повече внимание на дома и семейните грижи. Дори ако има търкания в семейството ви, бъдете търпеливи и не давайте воля на емоциите. Ако не може да се стигне до общо мнение, ще може разговорът да продължи утре.

 

Дева – Обърнете внимание на скритите причинно-следствени връзки на събитията. У дома се опитайте да запазите спокойствие. Дори и да сте в лошо настроение, не си позволявайте да го прехвърляте върху семейството си. Може би вечерта ще се появи желание за творчески занимания.

 

Везни – Вие сте пълни с енергия и ставате генератор на нови идеи. Добър ден за креативните и творчески хора. Обърнете внимание на малките неща. Благоприятни ще са спа процедурите за подобряване на здравето.

 

Скорпион – Някои натоварващи ситуации в бизнеса и работата днес могат да бъдат завършени по правилния начин. Мислите бързо и поемате инициатива, когато е необходимо. Време, когато можете да си прекарате добре и да се забавлявате.

 

Стрелец – Подходящо време за разширяване на интелектуалния ви хоризонт. Интуицията ви е особено силна. Искате необичайни преживявания и ще ги получите. Някои от вас ги очакват интересни неочаквани запознанства днес или следващите дни.

 

Козирог – Хората, които са важни за вас в работата/бизнеса, ще реагират положително на вашите предложения и инициатива. Лесно е да се постигне споразумение. Някои хубави, малки знаци на внимание към любим човек понякога могат да оставят по-голямо въздействие от декларацията за любов.

 

Водолей – Днес сте вдъхновени и имате голяма мотивация, така че можете да направите много положителни неща. Единственият проблем е заетостта с отговорности, защото сте склонни да поемате повече, отколкото можете да поемете.

 

Риби – Всичко свързано с работа и планове днес ще бъде ваш приоритет и в това ще имате повече от успех. Може да сте доволни от постигнатото и да посветите остатъка от деня на почивка или контакт с любими хора.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Новолуние в 00:58ч. в знак Стрелец. Луната сега не се вижда. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята, която хвърля сянка върху нея. В това време е осветена обратната страна на Луната, която не е видна за нас и в следващите два дни също. Наричани са дните на Хеката. Времето се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Смята се, че бродят нечисти сили по това време.

Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Жизнените сили ще започнат да се натрупват едва с нарастването на Луната. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер. Не е зле да се спазва диета, да се направи вътрешно и външно очистване, да се посети църковен храм. Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети