Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък - 27.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък - 27.12.18

Дневен хороскоп – четвъртък - 27.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Време за активни, решителни и пробивни действия

Овен - Денят ще върви добре, ако нямате твърде големи очаквания. Представителите на знака, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста доволни от развитието на събитията.

Телец – Бъдете готови да работите много. Постигането на целите и приключването на задачите сега изисква сериозни усилия. Вечерта е подходяща за неформална комуникация, приятелска или романтична среща.

Близнаци – Денят за някои представители на знака ще бъде труден. Ще има много причини за разни преживявания и вълнения, ще ви бъде трудно да се справите с емоциите. Не са изключени кавги с някои хора.

Рак – Следвайте приоритетите си. Денят е подходящ за предприемане на някои инициативи. Не всички ще разберат и подкрепят вашите идеи. Възможно е да получите неочаквано предложение – за работа, за среща или за нещо друго.

Лъв – Денят ще е пълен с изкушения, на които ще е трудно да устоите. Не бързайте да вземате важни решения. Дайте им време да узреят. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна, тъй като дава възможност за успех в много неща, за справяне с решаването на сложни проблеми.

Дева – Възможно е да възникнат трудности, но влиянието на положителните тенденции ще надделее. Можете да си поставите нови цели, да се заемете с по-сложните неща, тъй като в много отношения сте късметлии.

Везни – Денят е благоприятен за общуване. Всякакви срещи ще преминат добре, успявате да намерите общ език с много хора. Напълно неочаквана информация получена днес, може да бъде много полезна в близко бъдеще.

Скорпион – Всичко върви добре, няма причина да сте нервни и притеснени. Вие ентусиазирано се справяте с предизвикателствата. Хармонизиране на личните отношения. Възможно е начало на романтична история.

Стрелец – Днес може да изпитате недоволство от нещо или от някого. Старайте се да избягвате открити конфликти. По-добре е да се занимавате самостоятелно с вашите дела. Гледайте да не се претоварвате. Почивката в този ден е особено полезна за вас.

Козирог – Много неща могат да се объркат. Нищо чудно, че сте нервни и притеснени. Възможно е да погледнете ситуацията от различна гледна точка и да видите възможностите, които се отварят пред вас. Малко здравословен скептицизъм няма да ви навреди.

Водолей – Трябва да се настроите сериозно за действия. Лекомислието е особено опасно, когато става въпрос за работа и други важни въпроси. Не по-малко важно е друго нещо: не се претоварвайте, не си създавайте проблеми сами, не поставяйте препятствия по пътя си.

Риби – Този ден е подходящ за почивка. Сериозните и важни въпроси е по-добре да бъдат отложени за по-късно, ако има такава възможност. Старайте се да не рискувате, особено когато не става въпрос само за вашите интереси.

   

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът сега е главният и сериозен противник и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете, не да се сподавя, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Не разпилявайте напразно енергията си, съсредоточете се върху главната цел и препятствията ще бъдат преодолени. Ден, в който можете да вземете важни решения. Ако създадете нови отношения сета, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети