Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 02.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 02.01.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 02.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Другите не винаги разбират вашите действия и често трябва да обяснявате защо правите така, а не по друг начин. Днес някои хора могат да започнат да ви облъчват с отрицателна енергия, добре е да вземете предпазни мерки и да ги избягвате.

Телец – Днес трябва да се държите по-далеч от другите, защото много лесно бихте могли да се окажете в центъра на някой конфликт. Не вярвайте на всичко, което чувате. Обърнете повече внимание на работата си.

Близнаци – Днес няма да има напредък, нито нови възможности. Комуникацията ще е малко затруднена. Не са изключени кавги с близък човек или колега. В основата на конфликта може да лежи нещо, което не е свършено.

Рак – Енергията на деня е напрегната и лесно могат да възникнат конфликти. Във взаимоотношенията с важните за вас хора трябва да се отнасяте по-сериозно, да не се карате с тези, които са ви скъпи на сърцето заради дреболии.

Лъв – Днес може да бъде един от онези дни, когато нещата не се получават точно както искате, може дори да имате усещането, че се изплъзват от ръцете ви. Предпочитайте уединението, така по-лесно ще се предпазите от стреса. Колкото по-малко общувате, толкова по-добре.

Дева – Днес трябва да отделите повече време на себе си. Ако някой ви покани на мероприятие или среща, по-добре да откажете, тъй като рискувате много. Енергиите на деня не предразполагат към подобни събития.

Везни – Денят е напрегнат. Нищо чудно да ви се стори, че някой изсмуква цялата енергия от вас. Избягвайте конфликтите на всяка цена, защото ще повлияят върху душевното ви равновесие и ще се почувствате изтощени към вечерта.

Скорпион – Старайте се да останете спокойни и балансирани. Само така ще можете да се справите с трудна ситуация. Запазете търпение и всичко ще бъде наред! Ако проявите слабост, някои хора може да се опитат да ви използват.

Стрелец – Има голяма вероятност нещо да се обърка, ако сте разхвърляни и прибързани. Напрежението, което носи деня, може да обхване и другите, така че и най-малката искра да предизвика конфликт в отношенията.

Козирог – Ако имате възможност е добре да се оттеглите малко от другите и да ограничите общуването. Избягвайте провокациите и споровете. Отдръпнете се от социалните и обществени събития, за да заредите батериите си.

Водолей – Ще трябва да се пренастроите към ритъма на деня. Не започвайте да обсъждате с никого нищо. Проверете преди да излезете от къщи дали всичко е изключено, затворено и т.н. Някой може да ви предаде отрицателната си енергия (настроение) и да се почувствате зле.

Риби – Повишеното напрежение може влоши вашата енергия и здраве. Ще трябва да внимавате да не се изтощавате. Това е денят, в който трябва да отделите повече време за почивка и самоугаждане. Просто се отпуснете и ако трябва да си легнете, направете го.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната е в знак Овен и може да се прояви като вътрешно нетърпение, повишена раздразнителност, бързане, импулсивност в действията. Първо се приказва, после се мисли. Вероятността за спорове, конфликти, кавги и инциденти се увеличава.

Добре е да се планират краткосрочни дела, особено тези, които изискват физическа енергия. Полезно е да се спортува, но да се внимава да не се получат физически наранявания. Посещението при зъболекаря и фризьора е по-добре да се отложат. Да се избягва да се пие големи количества алкохол, силен чай и кафе. По-добре е да ги замените с чиста вода: ”Чиста водица, мирна главица!”

Трябва да бъдете много внимателни, когато боравите с огън, остри режещи инструменти.

Днес ни очакват всевъзможни изненади. Екстремните ситуации падат като сняг върху главата. Уж всичко сме предвидили и сме се подготвили, но не и за такъв обрат на събитията. Наистина ли обаче е неочаквано? Може би тайно сте се страхували от нещо, а мисълта както знаете е материална. Така че настойчивите страхове увеличат вероятността от неприятни събития. Когато Луната е в знак Овен е по-трудно да се насочат мислите в положителна посока.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети