Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 02.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 02.04.20

Снимка:

Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата

Овен – Срещите и бизнес преговорите е най-добре да са насрочени за следобеда. По това време ще бъдете пълни с енергия, а астралните енергии ще ви подпомагат. Активността ви ще даде тласък за нови постижения и успехи.

Телец – По пътя ви ще възникне неочаквано препятствие, за да го заобиколите ще трябва да демонстрирате иновативно мислене. Този ден ще ви донесе възможност за успешно изпълнение на вашите планове.

Близнаци – Лекият дискомфорт, който се проявява в този ден, ще ви попречи да се справите ефективно с неотложни въпроси. Нервният стрес може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход. 

Рак – Времето, прекарано в кръга на семейството и приятелите, ще ви помогне да възстановите сили и енергия. В следобеда е възможна приятна изненада. Вашето настроение ще се повиши вечерта.

Лъв – Що се отнася до вашите умения и творчески таланти, сега е абсолютно подходящо време да ги покажете и другите да узнаят какво можете да правите. Също така може да бъдете ентусиазирани да започнете нов проект или да се свържете с някой по романтичен начин.

Дева – Сега е важно да не се разсейвате с дребни детайли и да не губите време за празни разговори. Бъдете фокусирани, защото може да има някои изненади и неочаквани ситуации. Следобед разумна мисъл ще ви посети!

Везни – Днес ще ви провърви, ако разбира се имате достатъчно проницателност и можете да грабнете всеки шанс. Ще срещнете човек, в чиято компания ще се чувствате приятно и леко. Ще имате шанс да купите евтино нещо, за което отдавна мечтаете! 

Скорпион – Ако настроението ви в този ден е далеч от идеалното, знайте, че не трябва да прехвърляте собственото си раздразнение върху другите. Намалете емоционалния и физическия стрес с познатите ви начини.

Стрелец – Сега е силно обезкуражително да вземате отговорни решения. Фактите може да се различават от това, което вие знаете. През първата половина на деня се пазете и избягвайте конфликти.

Козирог – Старайте се да избягвате стресови ситуации, когато е възможно. Можете да облекчите напрежението, като правите това, което обичате. Точката на силата винаги е в настоящето. Добри новини може да ви развеселят.

Водолей – Денят ще бъде изпълнен с много събития, на които ще се насладите. Ставате по-оптимистични и виждате добрата страна на нещата. В любовта ще трябва да правите компромиси, за да постигнете хармония.

Риби – Може да се наложи да прекарате няколко часа активно в почистване, но това ще помогне за хармонизиране на енергията на вашия дом. Използвайте електрическите уреди по-внимателно. На любовния фронт всичко е спокойно, дори някак рутинно. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:00 ч. - Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред, или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

След 13:00 ч. енергиите се сменят и можете вече спокойно да дишате. Астралните енергии подобно на вълните, преминават от бурно състояние в спокойно и вече не оказват негативно влияние върху живота и хората. Подходящо за ново начало.

Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури. 

От 19:50 ч. до 21:27 ч. Луната се движи на празен ход. Нищо важно не предприемайте.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още