Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 02.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 02.12.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 02.12.21 - Tribune.bg

Овен – Имате прилив на добра енергия, но сте обхванати от нетърпение и нервност. Вашите провокации могат да бъдат спусък за неловка ситуация.  В любовта сте станали доста небрежни и статични и това ще попречи да бъдете достатъчно близки с любимия човек.  

Телец – Има вероятност да получите неочакван стимул от човек, който до момента не ви е обещавал нищо. Сдържайте нервността си, защото когато се решава нещо важно, е необходимо да помислите спокойно и да потърсите съвет от близки сътрудници.

Близнаци – Ако се възползвате максимално от днешните възможности, те ще бъдат ключът, който отключва бъдеща врата, позволявайки на мечтите ви най-накрая да придобият форма и да станат реалност.

Рак –Днес във вашето обкръжение могат да се появят манипулатори. Бъдете предпазливи и внимателни. Не слушайте съветите на други хора, може да са подвеждащи. Има вероятност колегиални или бизнес отношения да прераснат в приятелски.  

Лъв –Можете да влезете в сериозен конфликт с любим човек, ако не овладеете нетърпението си. Трябва да положите допълнителни усилия, ако искате да поддържате стабилност във връзката ви, дори ако поемате грешките върху себе си.  

Дева – Страхотен и ползотворен ден очаква представителите на знака. Добре е да съкратите общуването с колеги, които обичат да клюкарстват. Няма да научите нищо ново, но по-късно може да се окажете забъркани в неприятна история.  

Везни – Чувствате се освежени и обновени. Доброто настроение, в което се намирате, ви помага да видите живота отново в по-позитивна, оптимистична светлина. Опитайте се да отделите малко време, което да посветите на връзката си днес. Планирайте приятна изненада, за да зарадвате партньора си.

Скорпион –Лесно ще реализирате плановете си и ще се справите с натрупаните проблеми. Много не си поплювате. Ограничете контактите си. Не е нужно да слушате оплаквания или заяждането на околните.

Стрелец –Денят може да е доста натоварен, но и интересен. Възможно е да получите покана за някакво важно събитие. Приемете – там ще имате възможност да се срещнете с полезни хора. И се погрижете да изглеждате добре – „по дрехите посрещат“, както се казва.  

Козирог – Добрата страна на всичко е, че малките ежедневни проблеми ще отклонят мислите ви и ще облекчат нервността. Имате шанс да завършите започнатите проекти. Мислите как да бъдете по-ефективни и да подобрите финансовото си състояние с нова организация.  

Водолей – Изпълнени сте с творческа енергия, така че самочувствието ви расте от ден на ден. Ако имате възможност да пазарувате или се наложи да подписвате някои ценни книжа, бъдете внимателни, защото не е подходящ момент и може да направите грешка, която няма да можете да поправите по-късно.

Риби – Вашият успех се дължи на вашата собствена динамика и решителност, но също и на перфектното ви сътрудничество с вашите колеги. Имате тези два фактора, на които да благодарите за победата и признанието.

Съветите на Фортуна

Днес трябва да се живее активно и в добро настроение. Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора.  

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго. Изработете или внесете нещо красиво, което ще добави хармония във вашия дом.  

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати